За мен

За мен

април 16, 2016

Юлика Новкова е магистър по Организационно поведение и консултиране на организации, бакалавър по Психология. Дипломира се през 2012г. в СУ “Св. Кл. Охридски” и започва веднага работа като научен сътрудник в Университетски център за управление на конфликти и организационни изследвания към Философския факултет в СУ. Участва в множество изследователски проекти в областта на лидерство, мениджмънт, предприемачество и иновации.

Паралелно с това развива дейността си като Личен бизнес треньор и изучава ефективни модели за изграждане, управление и развитие на успешен бизнес. Изследователският ѝ интерес е насочен предимно към собствениците и мениджърите на микро и малък бизнес, но има опит и като личен бизнес треньор в по-големи организации. Провежда индивидуални лични тренинги или работи с малки групи.

През 2013г. става част от преподавателския екип на Висше училище по застраховане и финанси. Води семинарните занятия по няколко дисциплини в областта на Социалната и Бизнес психологията.

Участва в редица национални и международни изследователски проекта и конференции. Има множество научни публикации в областта на лидерството, мениджмънта и предприемачеството в български и  чуждестранни издания.

През 2008г. се сертифицира като Бизнес треньор и води тренинги и уъркшопи. Фокусът ѝ на работа е върху развиването на тренинг програми за стартиране и управление на собствен бизнес. Понастоящем като сертифициран Личен бизнес треньор провежда индивидуални сесии както с мениджъри от ниско и средно ниво, така и с ТОП-мениджъри, които развиват дейността си в България и Европа.

Повече за предлаганите услуги можете да прочете в статията Какво да очаквам от своя Личен бизнес треньор?

 

 

Още по темата

Няма коментари

Leave a Reply

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com