Моите услуги

Бизнес консултиране

март 13, 2016

Бизнес консултирането е бърз и ефективен начин да получите решение на конкретен проблем когато сте опитен предприемач или мениджър. Консултацията не отнема много време, а предложенията за стратегия се базират на вашите лични наблюдения.

Колкото по-адекватно оценявате ситуацията, толкова по-малко време и ресурси ще отнеме преодоляването на всяка ситуация. Като бизнес консултант посвещавам време и усилия да търся оптимални рещения в условия на криза.

За да бъде продуктивна бизнес консултациятa е необходимо предварително да се подготвите:

1. Анализ на текущата си бизнес стратегия, влкючващ:

 • какво сте изпробвали към момента;
 • какви ресурси и време сте вложили;
 • какви грешки приемате, че сте допуснали.

2. Оценка на бизнес средата:

 • кои са преките ви конкуренти;
 • какви са вашите рпедимства на пазара;
 • какви са предимствата на останалите конкуренти;

3. Очаквания за бизнес консултацията

 • с какво мога да ви бъда най-полезна;
 • кои са най-спешните за решаване проблеми;
 • какви ресурси можете да отделите за интервенция и промяна при необходимост;
 • с колко време разполагате за въвеждане на промяна.

Бизнес консултирането е процес, при който се работи индивидуално и параметрите на съвместна работа се определят спрямо реалните ви нужди. Спестява ви време когато имате достатъчно опит, тъй като получавате ноу-хау в чист вид, което да приложите. Подходяща е при решаване на конкретни проблеми.

Разкажете ми какви трудности срещате при управлението на своя съществуващ бизнес и какво искате да подобрите.

Промяната сте вие - вашият светоглед ще промени субективната ви реалност. А субективното възприятие е онова, което гради ралността ни такава, каквато всеки от нас я познава.


Всеки внася в бизнеса си нещо, в което вярва силно. Аз вярвам в хората, в доборо в тях, в свръх способността да надскачаш страха си самомнението си. Инвеститор въм в човешки протенциал и бизнес възможности. Вярвам, че сме способни да променяме себе си и реалността си

Избрала съм да служа на науката, като наблюдавам какво се случва и анализирам. На база анализите си извеждам идеализирани форми на поведение, създавам норми от ново поколение за управление на микро и малък бизнес. В света на фриланс номадите и дистанционните услуги, концепцията за бизнес е пластична, а класическите форми на менижмънт и лидерство - отживелица. Учените като мен създават новата реалност, тъй като връщаме знанието на полето на пазара и то не остава скрито някъде в "прашасали" сборници по библиотеките. Блогът Juls’ Psychology е точно такъ хъб на познание, ноу-хау и експерти. Отделяйте време, за да четете по 1 статия на ден.

Всяка статия е своеобразен мини-тренинг, с конкретна цел и измерим очакван краен резултат, отговор на въпроса "как да.." в различен контекст. Самата аз оставам винаги на разположение за въпроси и питания.

Променете живота си, инвестирайте себе си там, където ще бъдете приети, харесвани и обичани такива, каквито сте. И макар да не избираме къде да се родим, избираме своята малка вселена личност по личност, емоция по емоция, всеки ден, с малки стъпки, осъзнато.

Най-важният ресурс за успеха сте вие!

Научете повече как сами да повишите качеството си на живот, разгледайте и другите статии в Juls’ Psychology:

 • В секцията "Бизнес" ще откриете информация как да моделирате бизнеса си.
 • Практични решения за бизнес развитие, които да приложте веднага, ще намерите в раздела "Как да...".
 • Ако темата за личностното развитие ви интересува, то за вас е "Аз обичам себе си".
 • Вдъхновение от други успели български предприемачи ще откриете в "Моят път".

Абонирайте се за седмичния бюлетин наJulsPsychologyи ще получавате последните статии от блога директно на посочен от Вас имейл.

Това е единственото съдържание, което ще получавате от мен, при това дискретно - личното ви пространство е неприкосновено.

Достатъчно е да потвърдите своето желание за абонамент като кликнете върху линка от първия имейл, който ще получите от мен (вижте и в папка спам с подател JulsPsychology).

До нови срещи!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com