Моите услуги Предстоящи тренинги и събития

Осмели се да бъдеш най-добрата версия на своята Личност

януари 27, 2019

Попитахте ме какво наричам Личност и защо точно това е фокусът ми на работа. Личността може да бъде тълкувана в зависимост от човешкия контекст, в който я разглеждаме. За юристите личността е Морал, съблюдаващ Закона; за лекарите – Грижа за здравето. За мен като психолог погледът е навътре – съвкупността от всички осъзнати ценности, мисли, чувства и действия, култивирани с години.

За другите ние сме продуктите, които оставяме след себе си. Никой не те синтересува от причините ни, от мотивите и страховете. Те виждат и съдят за нас и Личността ни по онова, което оставяме чрез казано/направено или неказано/ненаправено.

И ако не знаем какво оставяме след себе си, всеки ден, с всяко взаимодействие, не е чудно, че не разбираме как ни възприемат и най-вече – защо не ни виждат такива, каквито искаме и каквито наистина сме като Личности.

Време е за промяна! Събудете се от унеса на навика и Автопилота си, превърнете се в своята най-добра версия. Бъдете Личност, която вдъхновява. 

Всяка година отправям предизвикателство към онези, смелите, които осъзнават ограниченията на възприятията си.

Не можем да видим сами онова, което не можем да видим сами. 

Отнема време да достигнем до някое прозрение чрез книги за самопомощ. И не знам доколко си струва да пестим точно време, когато на практика го пропиляваме в търсене на резултати от “проба-грешка” стратегиите ни.

Да говориш с обучен професионалист, който да ти помогне да се изстреляш, е най-смисленият подарък, който клиентите ми си правят. Знаете ли колко хора на ден ми пишат с искане за среща и когато им отговоря се плашат – не очакват наистина да бъдат чути. Просто се страхуват да направят първата крачка. Или по-лошото, след срещата с мен се отказват да положат усилия. А от какво се плашат и защо се отказват, обясних ето тук.

Не мога да помогна на всеки, не ми е и работа – живот се живее всякак. Инвестирам най-ценното си, своето време, само в онези Личности,  които осъзнават защо са дошли при мен. А какво намират Личностите в мен и с какво променям качеството им на живот, споделих в предходна статия съвсем откровено.

“Аз знам” е нагласата, която ни убива отвътре

Ако вярваме, че знаем, сме загубени. В мига, в който го помислим и съзнанието ни се затваря. Пред възможността да научим нещо ново, да поискаме друго, да повярваме в друга версия на себе си.

“Аз знам, че нищо не знам” е реплика, приписвана на Сократ.

Не се познавам, защото не познавам всичките си проявления. Всяка нова Личност и всяко ново събитие отварят още една врата към мен, развиват ме, научават ме. Виждам се по нов начин и да, понякога никак не харесвам видяното.

Не знам колко точно ме е страх, нито колко смела мога да бъда. Не познавам силата на гнева си, нито дълбочината на покоя си. Трябва да срещна вас, за да узная какво имам да свърша още по себе си. Нужни сте ми вие, за да стана по-добрата своя версия.

И аз като вас имам своите ментори в бизнеса и колеги, с които правя същото като вас – надничам в сляпото си петно. И аз не виждам за себе си онова, което не мога или не искам да видя.

Осмели се да се опознаеш

Ако си готов за среща с мен, ваучерът с 20% отстъпка през блога е само удобният повод. Вече знаеш защо си тук, защо четеш, какво те кара да вярваш в себе си и че си на прав път. Независимо дали те тревожи въпрос от лично или бизнес естество, знаеш какво искаш да ме попиташ.

Аз нямам какво да ти продавам, защото продуктът на моите усилия си ти.

Прескочи страховете и самомнението си, забрави, че знаеш всичко и започни начисто. И аз не знам всичко за теб, не знам нищо. Не те познавам, не знам през какво преминаваш, откъде идваш. Психолозите не четат мисли и тежко на онзи, който арогантно вярва, че познава човешката душа.

Ще знам за теб точно толкова, колкото ти поискаш да знам. Ще ти помогна да стигнеш там, където ти поискаш. Това ми е работата и нищо повече или по-малко. Какво представлява личният бизнес тренинг разказах подробно в секцията, в ралзични статии, в различен контекст.

Попитай ме всичко, пътят до мен е дълъг и страшен ако мислиш, че си сам.

Не си сам, защото и аз вървя към теб когато ми позволяваш.

Да ви е смела 2019 и най-вече, на 31.12.2019 ви желая да харесате Личността, в която сте се превърнали. Дано съумеете и да обичате една идея повече, по-истински продукта на усилията, който ще бъдете след като използвате следващите 365 възможности за Промяна.

Редовните ми клиенти вече получиха своя подарък от мен, още преди празниците – скоро ще споделя как са успели да се възползват от него.

И ако 2019 е годината за първия ти Личен тренинг с мен, то моят подарък-награда е 20% отстъпка – достатъчно е да ми напишеш “Осмелих се”.

Така ще знам, че си прочел/а всичко, имаш правилната за плодотворна работа нагласа и си готов/а да положиш усилия. На мен това ми стига, за да повярвам в теб и да ти подаря времето си – нали и ти си инвестирал/а именно време в мен =) 

Ела на публичната дискусия “Умението да бъдеш Личност” другата седмица, за да се запознаем. Входът е свободен, регистрацията е задължителна. Цялата информация за събитието ще намериш в страницата на събитието.

Ако наистина търсиш качествена промяна, тогава се запиши за Личния тренинг “Изкуството да обичаш себе си“, който ще проведа през Февруари 2019.

Залагам много на персоналния подход и групата ще е малка – едва 15 души. Можеш да се регистрираш директно във формата ето тук.

Промяната сте вие - вашият светоглед ще промени субективната ви реалност. А субективното възприятие е онова, което гради ралността ни такава, каквато всеки от нас я познава.


Всеки внася в бизнеса си нещо, в което вярва силно. Аз вярвам в хората, в доборо в тях, в свръх способността да надскачаш страха си самомнението си. Инвеститор въм в човешки протенциал и бизнес възможности. Вярвам, че сме способни да променяме себе си и реалността си

Избрала съм да служа на науката, като наблюдавам какво се случва и анализирам. На база анализите си извеждам идеализирани форми на поведение, създавам норми от ново поколение за управление на микро и малък бизнес. В света на фриланс номадите и дистанционните услуги, концепцията за бизнес е пластична, а класическите форми на менижмънт и лидерство - отживелица. Учените като мен създават новата реалност, тъй като връщаме знанието на полето на пазара и то не остава скрито някъде в "прашасали" сборници по библиотеките. Блогът Juls’ Psychology е точно такъ хъб на познание, ноу-хау и експерти. Отделяйте време, за да четете по 1 статия на ден.

Всяка статия е своеобразен мини-тренинг, с конкретна цел и измерим очакван краен резултат, отговор на въпроса "как да.." в различен контекст. Самата аз оставам винаги на разположение за въпроси и питания.

Променете живота си, инвестирайте себе си там, където ще бъдете приети, харесвани и обичани такива, каквито сте. И макар да не избираме къде да се родим, избираме своята малка вселена личност по личност, емоция по емоция, всеки ден, с малки стъпки, осъзнато.

Най-важният ресурс за успеха сте вие!

Научете повече как сами да повишите качеството си на живот, разгледайте и другите статии в Juls’ Psychology:

  • В секцията "Бизнес" ще откриете информация как да моделирате бизнеса си.
  • Практични решения за бизнес развитие, които да приложте веднага, ще намерите в раздела "Как да...".
  • Ако темата за личностното развитие ви интересува, то за вас е "Аз обичам себе си".
  • Вдъхновение от други успели български предприемачи ще откриете в "Моят път".

Абонирайте се за седмичния бюлетин наJulsPsychologyи ще получавате последните статии от блога директно на посочен от Вас имейл.

Това е единственото съдържание, което ще получавате от мен, при това дискретно - личното ви пространство е неприкосновено.

Достатъчно е да потвърдите своето желание за абонамент като кликнете върху линка от първия имейл, който ще получите от мен (вижте и в папка спам с подател JulsPsychology).

До нови срещи!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

 

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com