Books Книги Личен Бизнес Тренинг

Как 365 дни промениха живота ми или първата година на Juls’ Psychology

април 16, 2017

Христос Воскресе! Бъдете здрави!

Тази година 16 април има специално място в моя живот – блогът навършва една година от деня, в който пуснах онлайн първата си статия.

По природа съм критична и взискателна – към себе си най-вече.  Започнах да списвам статиите за блога около 9 месеца преди да събера кураж да ги публикувам. Учех се на много нови знания и умения, а благодарение на няколко експерта в областта, сравнително бързо започнах да трупам статия след статия. Със събирането на публикациите дойде и малко повече самочувствие и самоувереност, а и някак вече бях задължена към себе си най-накрая да ги пусна.

Усещането през първите седмици след старта беше сякаш си говоря сама – знаех, че някой спорадично и незнайно как ме намира, че влиза и чете. Но дълго си оставаше НЯКОЙ – анонимно, тихомълком.

После, сякаш достигнала критична точка, вълната се отприщи.

Започнахте да се свързвате с мен и да ми разказвате как статиите променят дните ви. Тогава повярвах наистина, че има хора, за които моят блог значи също толкова, колкото и за мен.

Натрупването на тази обратна връзка променя и мен.

Всеки ден.

Вие ме карате да се усмихвам.

Получавам и много позитивна, градивна критика, която ме провокира да се уча и развивам.

Не мисля, че мога да прочета дори една статия, без да ѝ намеря тонове недостатъци =)

Бих пренаписвала всичко, отново и отново. И все пак – радвам се, че дори в този им вид, публикациите ви доставят удоволствие и често се спирате при мен.

Целта  на блога, знаете, е да успявате сами, без ничия помощ, посредством предоставената от мен информация, да правите промените, от които се нуждаете. Тематично статиите в блога са по-задълбочени и информативни, по-дълги. Вероятно много от вас не винаги имат време да четат докрай, защото кликвате върху заглавието в натоварен момент или когато сте уморени.

Реших по случай първия рожден ден на Juls’ Psychology да събера на едно място част от най-четените публикации и да ги публикувам като електронна книга – “Как да стартирате успешен бизнес“. Разбира се, дописах и доразвих част от концепциите.

Можете да свалите безплатно своята книга “Как да стартирате успешен бизнес” в PDF формат. Нямам нищо против да я разпространявате, копирате, принтирате и драскате – направете я своя. Ще се радвам да ме цитирате коректно и да поставяте връзки към Juls’ Psychology, когато публикувате съдържание.

Вече можете и да се абонирате за блога – ще получавате веднъж седмично кратък бюлетин с най-новото и интересното.

Свалете своята безплатна книга “Как да стартирате успешен бизнес” като кликнете върху заглавието или ми пишете на juls.psychology@gmail.com.

Книгата е подходяща за всеки, който стартира бизнес – предприемач, основател, инвеститор, мениджър, фрийлансър. Или ако просто искате да развиете нови умения и да придобиете различни знания. Полюбопитствайте, отделете време за себе си!

Човек е това, което е, както заради себе си, така и заради онези, които вървят ръка за ръка с негo. Безспорно, най-голяма благодарност  за появата на Juls’ Psychology, дължа на своя съпруг Владимир, който ме подкрепя във всяко начинание.

Благодаря и на всички вас, които ми пишете, задавате смислени въпроси, търсите и искате да знаете и можете повече. Осмисляте труда ми.

Желая Ви светли празнични дни!

Промяната сте вие - вашият светоглед ще промени субективната ви реалност. А субективното възприятие е онова, което гради ралността ни такава, каквато всеки от нас я познава.


Всеки внася в бизнеса си нещо, в което вярва силно. Аз вярвам в хората, в доборо в тях, в свръх способността да надскачаш страха си самомнението си. Инвеститор въм в човешки протенциал и бизнес възможности. Вярвам, че сме способни да променяме себе си и реалността си

Избрала съм да служа на науката, като наблюдавам какво се случва и анализирам. На база анализите си извеждам идеализирани форми на поведение, създавам норми от ново поколение за управление на микро и малък бизнес. В света на фриланс номадите и дистанционните услуги, концепцията за бизнес е пластична, а класическите форми на менижмънт и лидерство - отживелица. Учените като мен създават новата реалност, тъй като връщаме знанието на полето на пазара и то не остава скрито някъде в "прашасали" сборници по библиотеките. Блогът Juls’ Psychology е точно такъ хъб на познание, ноу-хау и експерти. Отделяйте време, за да четете по 1 статия на ден.

Всяка статия е своеобразен мини-тренинг, с конкретна цел и измерим очакван краен резултат, отговор на въпроса "как да.." в различен контекст. Самата аз оставам винаги на разположение за въпроси и питания.

Променете живота си, инвестирайте себе си там, където ще бъдете приети, харесвани и обичани такива, каквито сте. И макар да не избираме къде да се родим, избираме своята малка вселена личност по личност, емоция по емоция, всеки ден, с малки стъпки, осъзнато.

Най-важният ресурс за успеха сте вие!

Научете повече как сами да повишите качеството си на живот, разгледайте и другите статии в Juls’ Psychology:

  • В секцията "Бизнес" ще откриете информация как да моделирате бизнеса си.
  • Практични решения за бизнес развитие, които да приложте веднага, ще намерите в раздела "Как да...".
  • Ако темата за личностното развитие ви интересува, то за вас е "Аз обичам себе си".
  • Вдъхновение от други успели български предприемачи ще откриете в "Моят път".

Абонирайте се за седмичния бюлетин наJulsPsychologyи ще получавате последните статии от блога директно на посочен от Вас имейл.

Това е единственото съдържание, което ще получавате от мен, при това дискретно - личното ви пространство е неприкосновено.

Достатъчно е да потвърдите своето желание за абонамент като кликнете върху линка от първия имейл, който ще получите от мен (вижте и в папка спам с подател JulsPsychology).

До нови срещи!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com