Books Книги Личен Бизнес Тренинг

Как 365 дни промениха живота ми или първата година на Juls’ Psychology

април 16, 2017

Христос Воскресе! Бъдете здрави!

Тази година 16 април има специално място в моя живот – блогът навършва една година от деня, в който пуснах онлайн първата си статия.

По природа съм критична и взискателна – към себе си най-вече.  Започнах да списвам статиите за блога около 9 месеца преди да събера кураж да ги публикувам. Учех се на много нови знания и умения, а благодарение на няколко експерта в областта, сравнително бързо започнах да трупам статия след статия. Със събирането на публикациите дойде и малко повече самочувствие и самоувереност, а и някак вече бях задължена към себе си най-накрая да ги пусна.

Усещането през първите седмици след старта беше сякаш си говоря сама – знаех, че някой спорадично и незнайно как ме намира, че влиза и чете. Но дълго си оставаше НЯКОЙ – анонимно, тихомълком.

После, сякаш достигнала критична точка, вълната се отприщи.

Започнахте да се свързвате с мен и да ми разказвате как статиите променят дните ви. Тогава повярвах наистина, че има хора, за които моят блог значи също толкова, колкото и за мен.

Натрупването на тази обратна връзка променя и мен.

Всеки ден.

Вие ме карате да се усмихвам.

Получавам и много позитивна, градивна критика, която ме провокира да се уча и развивам.

Не мисля, че мога да прочета дори една статия, без да ѝ намеря тонове недостатъци =)

Бих пренаписвала всичко, отново и отново. И все пак – радвам се, че дори в този им вид, публикациите ви доставят удоволствие и често се спирате при мен.

Целта  на блога, знаете, е да успявате сами, без ничия помощ, посредством предоставената от мен информация, да правите промените, от които се нуждаете. Тематично статиите в блога са по-задълбочени и информативни, по-дълги. Вероятно много от вас не винаги имат време да четат докрай, защото кликвате върху заглавието в натоварен момент или когато сте уморени.

Реших по случай първия рожден ден на Juls’ Psychology да събера на едно място част от най-четените публикации и да ги публикувам като електронна книга – “Как да стартирате успешен бизнес“. Разбира се, дописах и доразвих част от концепциите.

Можете да свалите безплатно своята книга “Как да стартирате успешен бизнес” в PDF формат. Нямам нищо против да я разпространявате, копирате, принтирате и драскате – направете я своя. Ще се радвам да ме цитирате коректно и да поставяте връзки към Juls’ Psychology, когато публикувате съдържание.

Вече можете и да се абонирате за блога – ще получавате веднъж седмично кратък бюлетин с най-новото и интересното.

Свалете своята безплатна книга “Как да стартирате успешен бизнес” като кликнете върху заглавието или ми пишете на juls.psychology@gmail.com.

Книгата е подходяща за всеки, който стартира бизнес – предприемач, основател, инвеститор, мениджър, фрийлансър. Или ако просто искате да развиете нови умения и да придобиете различни знания. Полюбопитствайте, отделете време за себе си!

Човек е това, което е, както заради себе си, така и заради онези, които вървят ръка за ръка с негo. Безспорно, най-голяма благодарност  за появата на Juls’ Psychology, дължа на своя съпруг Владимир, който ме подкрепя във всяко начинание.

Благодаря и на всички вас, които ми пишете, задавате смислени въпроси, търсите и искате да знаете и можете повече. Осмисляте труда ми.

Желая Ви светли празнични дни!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com