Personal Business Training Публикации в Медии

Последвайте ме в медиите

ноември 4, 2017

Здравейте,

Благодаря ви, че се отбивате в Juls’ Psychology!

Като личен бизнес треньор и бизнес психолог посветих живота и дейността си на една идея – качествен живот. С методите и системите на работа се стремя да повиша продуктивността на предприемача и да подпомогна неговото личностно израстване.

Заедно изграждаме ефективни бизнес модели, които да бъдат устойчиви на пазарните трусове. Бизнесът е начин на живот, но и начин на мислене.

В Juls’ Psychology се надявам да намерите отговорите на своите въпроси. Научете се сами да решавате своите проблеми. Подарете си време, което да инвестирате в развитието на собствения си потенциал.

Приятно четене!

Личният бизнес треньор учи хората “КАК” – да искат, да могат и да бъдат

/лично интервю за “Походът”, април 2017/

В интервюто разказвам  как се роди идеята да създам професията “личен бизнес треньор” – формат “1:1”, при който клиентът получава тренинг, изграден изцяло спрямо личния и професионален профил. Какво пречи на хората да постигат мечтите си и как чрез личен бизнес тренинг да добиете нужните ви умения? Прочетете интервюто тук.

Как многократно да повишиш качеството си на живот без да ставаш милионер?

/статия за LifeHACK.bg, юли 2017/

Статията е посветена на алстернативна гледна точка към щастието в личен и бизнес план – инвестиране на -време-пари за повишаване качеството на живот. Какво означава да бъдем минималисти и как промяната на очакванията ни към бъдещето ще ни направи по-удовлетворени и щастливи от настоящето? Прочетете целия материал ето тук.

Уврежда ли стресът телата ни и как да си помогнем сами?

/ статия за Медика маркет, юли 2017/

Статията разглежда влиянието на стреса върху тялото и физиологичните промени, които настъпват при продължително излагане на стрес. До какво води невъзможността да върнем баланса в организма си и има ли начини да си помогнем сами? Прочетете целия материал ето тук.

Ефектите от хроничния стрес и 5 начина за борба с него

/ статия за Медика маркет, август 2017/

Посветих статията на борбата с хроничния стрес. Ако разпознавате признаците на стрес в тялото си, ще можете да вземете бързи и адекватни мерки.

Какви фактори влияят върху нивата ни на стрес и как да си помогнем сами? Научете повече за значението на превенцията от стреса и как да повишим качеството си жавиот ето тук.

Можете да публикувате свободно съдържанието от Juls’ Psychology без да искате моето разрешение. Ще Ви бъда благодарна ако ме цитирате като източник и оставяте линк към този сайт. Знанието съществува, за да бъде споделяно и ще се радвам да бъдете част от моята мисия.

Благодаря ви, че следите Juls’ Psychology!

Промяната сте вие - вашият светоглед ще промени субективната ви реалност. А субективното възприятие е онова, което гради ралността ни такава, каквато всеки от нас я познава.


Всеки внася в бизнеса си нещо, в което вярва силно. Аз вярвам в хората, в доборо в тях, в свръх способността да надскачаш страха си самомнението си. Инвеститор въм в човешки протенциал и бизнес възможности. Вярвам, че сме способни да променяме себе си и реалността си

Избрала съм да служа на науката, като наблюдавам какво се случва и анализирам. На база анализите си извеждам идеализирани форми на поведение, създавам норми от ново поколение за управление на микро и малък бизнес. В света на фриланс номадите и дистанционните услуги, концепцията за бизнес е пластична, а класическите форми на менижмънт и лидерство - отживелица. Учените като мен създават новата реалност, тъй като връщаме знанието на полето на пазара и то не остава скрито някъде в "прашасали" сборници по библиотеките. Блогът Juls’ Psychology е точно такъ хъб на познание, ноу-хау и експерти. Отделяйте време, за да четете по 1 статия на ден.

Всяка статия е своеобразен мини-тренинг, с конкретна цел и измерим очакван краен резултат, отговор на въпроса "как да.." в различен контекст. Самата аз оставам винаги на разположение за въпроси и питания.

Променете живота си, инвестирайте себе си там, където ще бъдете приети, харесвани и обичани такива, каквито сте. И макар да не избираме къде да се родим, избираме своята малка вселена личност по личност, емоция по емоция, всеки ден, с малки стъпки, осъзнато.

Най-важният ресурс за успеха сте вие!

Научете повече как сами да повишите качеството си на живот, разгледайте и другите статии в Juls’ Psychology:

  • В секцията "Бизнес" ще откриете информация как да моделирате бизнеса си.
  • Практични решения за бизнес развитие, които да приложте веднага, ще намерите в раздела "Как да...".
  • Ако темата за личностното развитие ви интересува, то за вас е "Аз обичам себе си".
  • Вдъхновение от други успели български предприемачи ще откриете в "Моят път".

Абонирайте се за седмичния бюлетин наJulsPsychologyи ще получавате последните статии от блога директно на посочен от Вас имейл.

Това е единственото съдържание, което ще получавате от мен, при това дискретно - личното ви пространство е неприкосновено.

Достатъчно е да потвърдите своето желание за абонамент като кликнете върху линка от първия имейл, който ще получите от мен (вижте и в папка спам с подател JulsPsychology).

До нови срещи!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com