Предстоящи тренинги и събития

Майсторски личен бизнес тренинг “Ефективни бизнес решения – самоуверени ли сме”

януари 29, 2019

Смели ли сме когато правим избор? Тревожим ли се за бъдещето? Умеем ли да “броим до 10”? Залагаме ли на интуиция? Вярваме ли в съдбата и предначертаността?

Една от най-сложните задачи пред всяка Личност  е да взема решения. Да бъдеш в състояние да избереш следващата си стъпка е висша форма на свобода и независимост. Отнема време да извоюваме правото си да поемаме сами по определени пътища, но с това идва и огромна отговорност върху плещите ни.

Тренингът, посветен на вземането на решения, е различен поглед към темата. Разберете повече за процесите, които протичат на подсъзнателно ниво. Овладейте уменията, без които трудно взимаме качествени и удовлетворяващи решения. Преборете се с противоречивите си чувства и мрачните мисли. 

Всеки гост на тренинга получава индивидуален психологически профил, на базата на който осъзнава и осмисля кои негови черти саботират изборите му. Научете как да преодолявате своите слабости, опознайте себе си. Можете да се научите сами да моделирате Личността си, а заедно ще поставим основите за вашите осъзнати и осмислени решения.

“Наши” ли са нашите решения?

С напредването на неврологията учените установиха нещо съвсем неочаквано – вземаме решения автоматично, подсъзнателно, между 7 и 10 секунди преди да осмислим и осъзнаем решението, което е било взето.

Макар все още да не знаем достатъчно, вече се наблюдава чрез ядрено-магнитен резонанс активността на мозъка по време на процеса на вземане на решения.

Резултатите от множество подобни проучвания сочат, че мозъкът ни генерира комплекси решения автономно, без нашата съзнателна намеса и съхранява това намерение докато след 7 до 10 секунди не настъпи осъзнаване под формата на решение за действие.

Именно поради тази причина огромна част от съвременните методи за анализ и вземане на решения може да не работи добре при вас. Защото те не включват фактора “Личност” ако не бъдат моделирани. Независимо дали взимате решение от личен или бизнес характар, вашето подсъзнание ще ви съботира по един и същи начин, за едни и същи неща.

Умението да взимаш решение

Често се набляга, че правенето на избор от няколко опции е умение, което се усвоява в хода на живота. Но защо тогава едва малцина от нас успяват да разберат къде бъркат и защо решенията не са най-добрите за тях? Защо толкова индивиди оставят живота си в ръцете на случайността или по-лошото – в ръцете на други хора? Какво поражда отказът и неумението сами да носим отговорност за изборите си?

Няма двама души, които да виждат света по един и същи начин. Защо тогава шепа методи за избор да работят еднакво добре за всички ни?

Умението да взимаш решения е резултат от редица микро умения.

Как психологията ни прави по-ефективни когато решаваме?

Системата, по която работя, се основава на психологически подход за анализ на Личността. Не знаем защо даден инструмент не работи за нас докато не разберем защо не работи за нас. Често се фокусираме върху последиците от изборите си, които остават някак извън нас, касаят повече физическия свят.

А всяко събитие има огледален свят у нас.

Няма наша реакция, която да ни оставя истински безразлични, независимо дали го разбираме или не.

Осъзнаването на вътрешните състояния и субективният самоконтрол са онази тънка червена линия, която дава качествената промяна в навиците ни да избираме. Психологическото познание се основава на анализ на вариациите в човешкото поведение в определен контекст.

И независимо, че бизнесът е специфична човешка дейност, основните измерения отново са в социален контекст. Казано иначе, независимо какъв е типът ви дейност или кариерно развитие,

решенията се взимат от човеци за човеци.

Майсторски личен бизнес тренинг за ефективно вземане на решения

Определено има значение как предприемачът или ТОП-мениджърът взима решения, но и какви решения избира да взима сам и кои – да делегира. Вярно е и, че нивото на отговорност на това ниво на бизнес управление, е значително по-стресиращо от отговорността, която по правило споделят служителите.

Вашият бизнес е вашият живот, не оставяйте на друг да взима решения за живота ви!

В два поредни модула ще се опитвам да ви помогна да разберете по-добре първо себе си като Личност, а след това и как да подобрите микро уменията си, необходими за ефективно решаване на въпроси.

Основните микро умения касаят различни аспекти на Личността и всеки от нас е различно добър във всяко едно по отделно:

 • себепознаване и самоувереност;
 • компетентност и експертност;
 • социални умения за общуване;
 • умения за оценка на риска;
 • умения за планиране;
 • умения за приоритизиране и организиране;
 • умения за делегиране;
 • умения за справяне със стрес, напрежение и разочарования;
 • умения за справяне със страх от отхвърляне, нехаресване или изоставяне;
 • умения за преодоляване на негативни емоции;
 • умения за справяне с кризисни ситуации;
 • умение за управление на времето;
 • умение за субективен самоконтрол.

Как се изграждат микро умения за вземане на оптимални решения?

Посочените микро умения са като малките брънки във веригата на автоматична реакция, която съпровожда голяма част от процеса на вземане на решения.

Опирайки се на собствената си личност и умения, двата дни тренинг ще ви помогнат да разберете откъде тръгвате, какво ви пречи и как да стигнете до целта си уверено.

Майсторският бизнес тренинг е базиран в 3 модула в два последователни дни. Ще работим в релаксиращ формат – петък от 19 до 21 и събота от 09:00 до 17:00 часа. Двата дни са посветени на различни аспекти на проблема за взимане на решения както следва:

Модул 1: “Опознай себе си и своите решения”

Този модул е посветен на свободната дискусия, в която ще обсъдим индивидуалните резултати на гостите и личностните профили. Всеки от записаните ще разполага с професионален, психологически профил, изготвен лично от мен.

Фокус са общите житейски нагласи, личната иновативност, креативност и способност за самоконтрол, които са ключови качества и умения. Ще поговорим как да развием потенциала си и как да преодоляваме слабостите на Личността си без това да саботира живота и изборите ни.

Модул 2: “Осъзнато Vs. неосъзнато – кое доминира”

Мотото на съботната сутрин е: “За да променим, трябва да разберем”. Вярвате или не, но всички си приличаме по проблемите, пред които е изправена Личността ни когато взима решения.

Ще си говорим за ограниченията от всякакъв вид – генни, културни, социални, икономически, личностни и волеви, които ни влияят подсъзнателно.

Модул 3: “Моите ефективни решения”

Къде е границата между “добро решение” и “най-доброто решение”? Кои стереотипи и убеждения ни пречат и провалят още преди да сме започнали? Защо свободата и правото на избр могат да бъдат толкова стресиращи? Как да се справим с мислите, емоциите и страховете си? Как се справяме със себе си в “реално време” и в епицентъра на бурята?

Трите модула няма да направят живота ви по-лесен изведнъж – все още вие ще трябва да взимате решенията сами за себе си. С моя помощ обаче тези решения ще бъдат:

 • дълбоко осъзнати;
 • личен избор;
 • оптимални за ситуацията;
 • ефективни за решаване на въпроса;
 • емпатични спрямо другите;
 • даващи възможност за личен избор;
 • продължаващи да развиват Личността ви.

Моята лична формула за Успешни решения е:Запиши се за “Ефективни бизнес решения – самоуверени ли сме”

Регистрирай се за майсторския личен бизнес тренинг “Ефективни бизнес решения – самоуверени ли сме” чрез форматаhttps://goo.gl/forms/3UYQ1VnpNX84ODLt1

Не пропускай да ми зададеш своя въпрос – ще получиш индивидуален отговор заедно със своя психологически, личностен профил по време на дискусията още през първия ден.

Цената на личния тренинг за двата модула е 140.00лв с включено ДДС. Ще се проведе във формат петък от 19:00 до 21:00 и събота от 09:00 до 17:00 часа.

Цялата информация за начин на плащане, работна програма и график на модулите ще предоставя в личен имейл само на регистрираните си гости след заплащане на такса участие.

Местата за тази група са общо 15 и за да запазиш своето, е необходимо да заплатиш цялата стойност на тренинга до 15 март 2019г. 

След потвърждаване на заплащането ще получиш от мен:

 1. Въпросник за изследване на житейските нагласи и инструкции за попълване;
 2. Програма на личния тренинг;
 3.  Моите най-нови 2 електронни книги от поредицата “Аз съм себе си” – “Огледалото и Аз” и “Моят свят”, с включени различни типове упражнения и лични тренинги за микро умения и личностно израстване;
 4. Личен дневник за субективно възприета промяна с инструкции за самостоятелна работа
 5. Ваучер за 20% отстъпка за персонален тренинг с мен, валиден за 2019 година
 6. Ваучер за 20% отстъпка за майсторския личен бизнес тренинг “Ефективни бизнес решения – самоуверени ли сме”
 7. Възможност да получиш лично отговор на важен за теб въпрос, изпратен чрез формата за регистрация.

Условия за участие в тренинга, отказ и замяна на услугата

 1. Регистрирайте се във формата за заявка за участие заЕфективни бизнес решения – самоуверени ли сме” ето тукhttps://goo.gl/forms/3UYQ1VnpNX84ODLt1
 2. Ще получите имейл с информация за срокове и начин на плащане. 
 3. Участието се гарантира само с предварително заплащане на цялата такса в срок до 15 Март 2019 г.;
 4. След потвърждаване на постъпило заплащане на таксата ще получите на имейла работните материали и въпросника.
 5. Всеки гост е желателно да предостави попълнения онлайн въпросник навреме, за да може да получи своя психологически личностен профил в първия ден на тренинга. 
 6. Таксата е валидна за записване на участието на един гост и покрива всички необходими материали, с включени храна и напитки и за двата тренинг дни;
 7. Отказът от участието се декларира преди 15 Март в писмен вид по имейла, като цялата сума ще бъде възстановена без да е нужно да се представят причини за отказа;
 8. Отказ от участие, постъпил на имейла след 15 Март, не подлежи на възстановяване на заплатената сума, а само на замяна с друга услуга и при доплащане на разлика в цената когато това е валидно. Условието за замяна важи за всички продукти и услуги;
 9.  Ваучерите-подарък са за лична употреба и не могат да бъдат предоставени на други лица.
 10. Ваучерите могат да бъдат приложени за друг тип услуга или продукт при предварително договаряне;
 11. Ваучерите, книгите и работните материали не подлежат на връщане, те остават като подарък от мен с вярата, че ще направят дните ви по-леки и усмихнати.

Можете да ми изпращате своите въпроси на juls.psychology@gmail.com и ще ви изпратя актуална информация за предстоящи издания на тренингите.

Следете и в новините на сайта в предстоящи тренинги и събития, както и в официалната страница на Juls’ Psychology.

Промяната сте вие - вашият светоглед ще промени субективната ви реалност. А субективното възприятие е онова, което гради ралността ни такава, каквато всеки от нас я познава.


Всеки внася в бизнеса си нещо, в което вярва силно. Аз вярвам в хората, в доборо в тях, в свръх способността да надскачаш страха си самомнението си. Инвеститор въм в човешки протенциал и бизнес възможности. Вярвам, че сме способни да променяме себе си и реалността си

Избрала съм да служа на науката, като наблюдавам какво се случва и анализирам. На база анализите си извеждам идеализирани форми на поведение, създавам норми от ново поколение за управление на микро и малък бизнес. В света на фриланс номадите и дистанционните услуги, концепцията за бизнес е пластична, а класическите форми на менижмънт и лидерство - отживелица. Учените като мен създават новата реалност, тъй като връщаме знанието на полето на пазара и то не остава скрито някъде в "прашасали" сборници по библиотеките. Блогът Juls’ Psychology е точно такъ хъб на познание, ноу-хау и експерти. Отделяйте време, за да четете по 1 статия на ден.

Всяка статия е своеобразен мини-тренинг, с конкретна цел и измерим очакван краен резултат, отговор на въпроса "как да.." в различен контекст. Самата аз оставам винаги на разположение за въпроси и питания.

Променете живота си, инвестирайте себе си там, където ще бъдете приети, харесвани и обичани такива, каквито сте. И макар да не избираме къде да се родим, избираме своята малка вселена личност по личност, емоция по емоция, всеки ден, с малки стъпки, осъзнато.

Най-важният ресурс за успеха сте вие!

Научете повече как сами да повишите качеството си на живот, разгледайте и другите статии в Juls’ Psychology:

 • В секцията "Бизнес" ще откриете информация как да моделирате бизнеса си.
 • Практични решения за бизнес развитие, които да приложте веднага, ще намерите в раздела "Как да...".
 • Ако темата за личностното развитие ви интересува, то за вас е "Аз обичам себе си".
 • Вдъхновение от други успели български предприемачи ще откриете в "Моят път".

Абонирайте се за седмичния бюлетин наJulsPsychologyи ще получавате последните статии от блога директно на посочен от Вас имейл.

Това е единственото съдържание, което ще получавате от мен, при това дискретно - личното ви пространство е неприкосновено.

Достатъчно е да потвърдите своето желание за абонамент като кликнете върху линка от първия имейл, който ще получите от мен (вижте и в папка спам с подател JulsPsychology).

До нови срещи!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com