Личен Бизнес Тренинг

За лостовете, инструментите и как ще повдигнем света

април 25, 2017
Pixabay

Личният бизнес  тренинг е различен подход към решаване на проблемите. Разработените модели  са приложими, защото прилягат като “втора кожа”. Стремежът ми е да бъдат точният за вас инструмент – да можете да подвигнете света си! 

Бизнес тренингът цели да ви научи да решавате сами проблемите в бизнеса като повиши ефективността ви чрез придобиване на необходимите знания, умения и опит. Това е мета-позиция, в която заставате, за да оцените критично ефективността на моделите, с които си служите. Инструментариум, посредством който бързо и компетентно да внасяте промени там, където е нужно, когато трябва, с подходящите ресурси. Без стрес.

Pixabay

Pixabay

Всеки клиент търси бързо решение, особено при ограничените ресурси и малкото време, с което обикновено разполагаме.

Смятам, че е лесно да застанеш от позицията на вездесъщия консултант и да размахаш пред лицето на уморения и изтерзан клиент решението, което наистина му трябва, изтръсквайки всичко от джобовете му. Особено ако самите джобове са плитки или вече изпокъсани.

{Продавам ви нещо, което обещавам да проработи, взимам парите и си тръгвам. И това скъпо нещо обикновено НЕ сработва при вас. Значи ВИЕ сте некомпетентните да го приложите в бизнеса си, моето решение е универсално.}

Колко пъти сте били в сходна ситуация?

Личният бизнес тренинг налага коренно различен модел в бизнес комуникацията

Не предлагам магически решения, които с едно  махване да връщат нещата на мястото им. Нито нося нечий бизнес на плещите си.

„Дайте ми опорна точка и достатъчно дълъг лост и аз ще повдигна Земята.“ (Архимед)

Pixabay

Pixabay

Инвестирам уменията си в това да развивам клиентите си.

Да направя така, че да можете да си позволите да отделяте по малко от оборота си всеки месец, за да продължавате целеустремено и плавно напред развитието на бизнеса си.

Да се научите да инвестирате “аварийни” ресурси непрекъснато, за да решавате ежедневните си проблеми и да избягвате “големите” кризи.

Да чувствате, че сте капитан на кораба си и държите греблата. И че всяко загребване ви мести в правилната посока.

Да изпитвате удоволствие от съществуването си. Цялостното, а не в отделни аспекти, в малко моменти, за “големи” неща.

Капка по капка – вир става

Ето това е различният принцип, по който работя. Неивидим спътник, който е на една ръка разстояние и ви помага да правите своите малки и големи крачки.

Качествено нов начин на мислене – промяна, която започва от днес.

Личният бизнес тренинг е комплексен продукт. Модел, който преплита в себе си много пластове:

КАКВО /консултативен елемент/

Отразява индивидуално развитие и се отработват трудности и справяне с различни индивидуални проблеми: целеполагане, самомотивиране, самооценка и удовлетвореност от живота, справяне със стрес и тревожност. Приложими са и в личен план, и в бизнеса.

Pixabay

Pixabay

КАК  /тренинг елемент/

Обхваща начините, по които да постигаме нещата за себе си. Във всяка сфера на живота си. Развиват се различни качества и умения, усвояват се нови знания. Тук важното е не просто какво правим, а как го постигаме като фокусът е да бъде адекватно на потребностите ви и ефективно да решава проблемите.

КЪДЕ /житейска насоченост/

Подсилва стратегиите, които използваме, когато прилагаме наученото в личен план и в бизнеса.

ЗАЩО /личностна насоченост/

Помага да инкорпорираме новото, осъзнавайки нуждата от него. Интегрираме го като част от личността си. Променяме себе си на дълбочинно ниво. А изкристализирала промяна ще освети и пътя ни напред в живота.

Промяната започва вътре в нас и ни носи свобода!

В това се състои магията на личния бизнес тренинг.

От каква промяна се нуждае вашият бизнес? Пишете ми!

Динамичен ден!

Ваша,

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com