Предстоящи тренинги и събития

Личен тренинг “Изкуството да обичаш себе си” през февруари 2019

януари 14, 2019

Чувствате ли се уверени в себе си?  Сигурни ли сте в решенията, които взимате? Удовлетворени ли сте от отношенията си с другите? Доволни ли сте от живота си?

Разберете защо повечето съвременни инструменти за самомотивация и самопомощ не работят добре за вас. Опознайте собствената си Личност и разберете КАК да променяте себе си в зависимост от собствените си желания и потенциал.

Заповядайте на личния тренинг “Изкуството да обичаш себе си”, в който ще разберете кои ваши личностни черти Ви саботират, кои са най-силните Ви страни и КАК да се превърнете в своята най-добра версия.

Всеки гост ще получи психологически профил, изготвен от мен, спрямо резултатите от професионално психологическо измерване и ще можем да изградим умения за по-добър самоконтрол, по-добра самооценка и повече увереност в себе си.

Като личен бизнес треньор, от близо 10 години развивам микро умения у предприемачи и ТОП-мениджъри, помагайки им да усъвършенстват своята Личност.

Вярвам, че за да успее едно начинание, е необходимо да се превърнем в Личност, която околните искат да имат в живота си и да следват в бизнеса.

Микро уменията са онези ежедневни нагласи и навици, които във времето, с количествено и качествено натрупване, започват плавно и равномерно да променят нас, света ни и най-вече – средата ни. Защото когато ние сме други, и светът е друг. Да бъдеш преуморен, неудовлетворен и да не реализираш потенциала си е крайно неестествено за нас състояние.

Изкуството да обичаш себе си” е личен тренинг, разработен специално за твоите потребности. Защото като психолог осъзнавам, че битката да бъдем като другите, ограбва усещането за “Аз”. И независимо дали става дума за бизнес или за собствения ти живот, не е нужно да мислиш, че нещо на ТЕБ не ти е наред.

Ела, за да открием твоя личностен профил и да научиш КАК да внасяш новото и различното в живота си, КАК да прилагаш познанието си и най-вече – какви микро умения ще са ти нужни, за да се чувстваш добре в кожата си.

Всеки гост ще получи психологически, личностен профил, изготвен от мен.

В рамките на два дни ще имаме възможност да разгледаме няколко важни психологически детерминанти на Личността, които определят тенденцията ни като хора не само в кариерен и бизнес план, но и в хода на целия ни живот.

Житейските ни нагласи по няколко основни дименсии дават курса на развитие на собствения ни потенциал, на начина, по който се вписваме в света и по който допускаме другите.

Моделите за изграждане на микро умения, с които ще ви запозная, са плод на над 10 години работа в областта на психологията и личностното развитие. Базирани са изцяло научни: когнитивни, поведенчески, рационалистични и ретроспективни модели за себепознание.

Кои аспекти на Личността оказват влияние върху житейските ни избори?

До колко познаваме себе си и своя вътрешен свят? Самокритични ли сме? Умеем ли да се владеем? Удовлетворени ли сме от себе си и своята реализация? Осмеляваме лис е да поискаме да се развиваме или се боим?

Субективният самоконтрол отразява степента, в която приемаме, че се познаваме и влияем осъзнато на мислите и чувствата, поведенията си. За мен това е най-важният фактор когато говорим за личностно израстване. Други важни аспекти, които ще разгледаме заедно са:

 • иновативност и креативност;
 • ригидност;
 • риск;
 • проактивност;
 • осъзнатост.

Без осъзнаване няма израстване, без “Аз съм” няма Личност.

Запиши се още днес, местата са само 15 на брой

  Запиши се за участие в първия личен тренинг “Изкуството да обичаш себе си” и вземи своя персонализиран психологически профил. Получи лично отговори по темите, които не ти дават покой. Задай ми важен за теб въпрос във формата за регистрация ето тук.

Личният тренинг ще ти помогне да опознаеш и приемеш себе си по-добре, ще разбереш защо и как правиш нещата, които правиш. Вместо със самокритика, ще започнеш да гледаш на себе си с разбиране. Ще променим начина, по който постигаш нещата така, че да чувстваш, че е правилно, че е добро за теб.

И защото знам, че личностното развитие е Път, ето както още ще направя за теб като гост на тренинга: получаваш подарък – 20 % отстъпка за Персонален тренинг с мен, валиден през цялата 2019 година. А ако имаш собствен бизнес – получаваш още един подарък – 20% от Майсторския личен бизнес тренинг “Ефективни бизнес решения ?” през Март 2019.

Най-важният ресурс за Успеха си ти!

Заедно ще извървим различен Път:

 • Опознайте себе си по-добре, разберете защо правите изборите, които правите;
 • Осмислете как се възприемате и какво ви е повело по пътя на самоподценяването и неувереността;
 • Почувствайте какво ви пречи да виждате себе си като неделима цялост, като нещо повече от шепа грешки и недостатъци;
 • Надникнете отвъд автоматичния навик на неприемане и отхвърляне на себе си;
 • Повярвайте, че има и друг начин да виждате и чувствате себе си.

Личният тренинг “Изкуството да обичаш себе си” събира на едно място хората, които търсят отговорите у себе си. Да обичаш себе си е по-лесно, когато си заобиколен от други, които виждат в теб красивото, хубавото, стаени между обичайните мисли за провали и неуспехи, самокритика и недоволство.

Два дни, две възможности да видим себе си

Личният тренинг “Изкуството да обичаш себе си” е планиран в два последователни дни в края на Февруари 2019, в нестандартен и релаксиращ формат:

Ден 1:

Петък от 19:00 до 21:00 ще бъде официалното откриване на тренинга, с отворена дискусия. Фокусът на работа е субективните възприятия, иновативността и креативността и ролята им в нашия живот.

Всеки гост ще получи тогава своя персонализиран психологически профил, който ще изготвя след предварителното попълване на разработен лично от мен въпросник за оценка на житейските нагласи.

В хода на вечерта, в непринудена атмосфера и с подкрепителни храна и напитки, ще разнищим какво у нас, така дълбоко вкоренено, ни съпътства през цели живот и ни саботира, невидимо за сетивата ни. Ще си говорим за “норма” и как можем да променяме субективното си възприятие за Нормално.

Да бъдеш Личност е осъзнат Път и умение за живот. 

Ден 2:

Съботният ден е посветен на активна работа и усвояване на необходимите познания и микро умения, за постигане на желаните изменения в личните житейски нагласи.

Работният график е разделен на два тематични модула, сутрин и следобед. Модулите отразяват два големи аспекта на Личността: 1/ как се формира представата за Аз-а, кои фактори влияят на оценката ни за нас и 2/какви промени в самооценката си е добре да направим, за да виждаме реални резултати и КАК да изградим тези умения за осъзнато поведение.

Модул 1: “Аз съм себе си”:

 • Как формираме представата за себе си?
 • В каква степен разбирането ни за “Аз”-а се основава на нашата свободна воля?
 • По какъв начин светът ни влияе, когато сформираме идеята за себе си?
 • Умеем ли да осъзнаваме своя “Аз” като отделен от другите?
 • Добре ли е да се сравняваме с другите?
 • Дисекция на “Аз”-а – кое прави “мен”?

Модул 2: “Аз обичам себе си”:

 • Какво означава “да обичаме себе си”?
 • Кои Личности успяват да обичат себе си?
 • Какво представлява любовта към себе си?
 • Как да променим светогледа си, за да бъдем по-толерантни към себе си?
 • Какви микро умения са ни необходими, за да се обичаме такива, каквито сме?

Модулите в личния тренинг са базирани на изследователския ми опит, за който разказах ето тук и са плод на 7 години научни разработки в областта на личностното развитие.

Ти си повече от своите недостатъци и слабости

Трудно е да бъдем толерантни към себе си, да не изстискваме волята си до безкрай в преследване на съвършеното Аз-проявление. Стремежът към перфекционизъм ограбва деня ни, дренира емоциите и ни обрича на непрекъснат провал.

Защото ние сме несъвършени цялости.

Изкуството да обичаш себе си” обхваща целия вътрешен свят на Личността – мисли, емоции и поведение. Тази триада е мощен инструмент за трайна и качествена промяна в живота ни – защото променя отношението ни към нас, научаваме се да се приемаме и обичаме.

Как мислим за себе си определя как ще се чувстваме в кожата си.

Запиши се за “Умението да бъдеш Личност”

Регистрирай се за личния тренинг “Изкуството да обичаш себе си”  чрез формата за записване: https://goo.gl/forms/B3lKbDqNLdRpjX2j1

Не пропускай да ми зададеш своя въпрос – ще получиш индивидуален отговор заедно със своя психологически, личностен профил по време на дискусията още през първия ден.

Цената на личния тренинг за двата модула е 140.00лв с включено ДДС. Ще се проведе във формат петък от 19:00 до 21:00 и събота от 09:00 до 17:00 часа.

Цялата информация за начин на плащане, работна програма и график на модулите ще предоставя в личен имейл само на регистрираните си гости.

Местата за тази група са общо 15 и за да запазиш своето, е необходимо да заплатиш цялата стойност на тренинга до 15 февруари 2019г. 

След потвърждаване на заплащането ще получиш от мен:

 1. Въпросник за изследване на житейските нагласи и инструкции за попълване;
 2. Програма на личния тренинг;
 3.  Моите най-нови 2 електронни книги от поредицата “Аз съм себе си” – “Огледалото и Аз” и “Моят свят”, с включени различни типове упражнения и лични тренинги за микро умения и личностно израстване;
 4. Личен дневник за субективно възприета промяна с инструкции за самостоятелна работа
 5. Ваучер за 20% отстъпка за персонален тренинг с мен, валиден за 2019 година
 6. Ваучер за 20% отстъпка за майсторския личен бизнес тренинг “Ефективни бизнес решения – да делегираме ли”
 7. Възможност да получиш отговор на важен за теб въпрос, изпратен чрез формата за регистрация.

Условия за участие в тренинга, отказ и замяна на услугата

 1. Участието се гарантира само с предварително заплащане на цялата такса в срок до 15 Февруари 2019 г.;
 2. Таксата е валидна за записване на участието на един гост и покрива всички необходими материали, с включени храна и напитки и за двата тренинг дни;
 3. Отказът от участието се декларира преди 15 Февруари в писмен вид по имейла, като цялата сума ще бъде възстановена без да е нужно да се представят причини за отказа;
 4. Отказ от участие, постъпил на имейла след 15 Февруари, не подлежи на възстановяване на заплатената сума, а само на замяна с друга услуга и при доплащане на разлика в цената когато това е валидно. Условието за замяна важи за всички продукти и услуги;
 5.  Ваучерите-подарък са за лична употреба и не могат да бъдат предоставени на други лица.
 6. Ваучерите могат да бъдат приложени за друг тип услуга или продукт при предварително договаряне;
 7. Ваучерите, книгите и работните материали не подлежат на връщане, те остават като подарък от мен с вярата, че ще направят дните ви по-леки и усмихнати.

Можете да ми изпращате своите въпроси на juls.psychology@gmail.com и ще ви върна актуална информация за предстоящи издания на тренингите.

Очаквам ви и на публичното събитие в края на Януари със свободен вход и задължителна предварителна регистрация “Умението да бъдеш Личност”.

Елате да се запознаем!

Промяната сте вие - вашият светоглед ще промени субективната ви реалност. А субективното възприятие е онова, което гради ралността ни такава, каквато всеки от нас я познава.


Всеки внася в бизнеса си нещо, в което вярва силно. Аз вярвам в хората, в доборо в тях, в свръх способността да надскачаш страха си самомнението си. Инвеститор въм в човешки протенциал и бизнес възможности. Вярвам, че сме способни да променяме себе си и реалността си

Избрала съм да служа на науката, като наблюдавам какво се случва и анализирам. На база анализите си извеждам идеализирани форми на поведение, създавам норми от ново поколение за управление на микро и малък бизнес. В света на фриланс номадите и дистанционните услуги, концепцията за бизнес е пластична, а класическите форми на менижмънт и лидерство - отживелица. Учените като мен създават новата реалност, тъй като връщаме знанието на полето на пазара и то не остава скрито някъде в "прашасали" сборници по библиотеките. Блогът Juls’ Psychology е точно такъ хъб на познание, ноу-хау и експерти. Отделяйте време, за да четете по 1 статия на ден.

Всяка статия е своеобразен мини-тренинг, с конкретна цел и измерим очакван краен резултат, отговор на въпроса "как да.." в различен контекст. Самата аз оставам винаги на разположение за въпроси и питания.

Променете живота си, инвестирайте себе си там, където ще бъдете приети, харесвани и обичани такива, каквито сте. И макар да не избираме къде да се родим, избираме своята малка вселена личност по личност, емоция по емоция, всеки ден, с малки стъпки, осъзнато.

Най-важният ресурс за успеха сте вие!

Научете повече как сами да повишите качеството си на живот, разгледайте и другите статии в Juls’ Psychology:

 • В секцията "Бизнес" ще откриете информация как да моделирате бизнеса си.
 • Практични решения за бизнес развитие, които да приложте веднага, ще намерите в раздела "Как да...".
 • Ако темата за личностното развитие ви интересува, то за вас е "Аз обичам себе си".
 • Вдъхновение от други успели български предприемачи ще откриете в "Моят път".

Абонирайте се за седмичния бюлетин наJulsPsychologyи ще получавате последните статии от блога директно на посочен от Вас имейл.

Това е единственото съдържание, което ще получавате от мен, при това дискретно - личното ви пространство е неприкосновено.

Достатъчно е да потвърдите своето желание за абонамент като кликнете върху линка от първия имейл, който ще получите от мен (вижте и в папка спам с подател JulsPsychology).

До нови срещи!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

 

 

 

 

 

 

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com