Личен Бизнес Тренинг

Умението да бъдеш Личност и покана за първото събитие на Juls’ Psychology

декември 23, 2018

Новата 2019 започва с първото публично събитие на Juls’ Psychology: “Умението да бъдеш личност”. Детайлите ще намерите в официалната страница на събитието. Посветила съм живота си да открия начините, по които да преодоляваме ограниченията и да изключваме автопилота , за да разгърнем потенциала си и да се превърнем в Личност.

Ние се раждаме Човеци, с различни привилегии и възможности. На някои Пътят е по-труден, на други – по-лесен. Не е честно, но е така откакто свят светува. Развивайки се, опознаваме себе си – своите силни и слаби страни, какво ни плаши, за какво мечтаем, в какво вярваме. Правим редица избори, които градят света ни, независимо дали го осъзнаваме или не. Надявам се и тази статия от поредицата “Аз обичам себе си” да ви бъде полезна.

Изключете автопилота си и се превърнете в Личност

Събудете се от унеса на несъзнателните си импулси и избори, на страховете и самоограниченията, които са ви погълнали.

Колко от вас разбират смисъла на изречението, че мозъкът ни взима решения сам далеч преди ние да осъзнаем какво е решението. И по-учудващото е, че мозъкът ни е взел решение 7 секунди преди да осъзнаем какво е решил, вижте  повече тук.

Знаете ли в каква степен изборите, които правите, са наистина ваши?

Всички се стараем да вземаме решения, да изградим навици и често установяваме, че се проваляме. Липсва ни воля ли? Не умеем да се мотивираме?

Като бизнес психолог и личен бизнес треньор изследвам и изучавам какво прави някои от нас толкова ефективни, смели и иновативни. През последните 5 години провеждам научни изследвания в областта на Личностното развитие и ще се радвам да споделя с вас какви въпроси изучавам:

 • Защо някои Личности са по-успешни от други?
 • Какво е Ригидността и живеем ли на Автопилот?
 • Как изграждаме своята Реалност и ценим ли Осъзнатостта?
 • Как да повишим своята иновативност и креативност?
 • Как да възвърнем субективния самоконтрол над мислите, чувствата и поведението си?

На някои Пътят е по-труден, на други – по-лесен. Не е честно, но е така откакто свят светува. Развивайки се, опознаваме себе си – своите силни и слаби страни, какво ни плаши, за какво мечтаем, в какво вярваме. Правим редица избори, които градят света ни, независимо дали го осъзнаваме или не.

Първото издание на “Умението да бъдеш личност” за 2019 е през Януари

Аз съм Юлика Новкова от @Juls’ Psychology и Ви каня на най-новото ми събитие „Умението да бъдеш Личност“ с любезното съдействие на официалния партньор на събитието @EventsPro.bg и домакините ни от @ projectlab.bg .

Вярвам, че се раждаме със своите силни и слаби страни. Задачата на всеки от нас е да открие своя талант и да разгърне потенциала си. Личностното развитие е начин на мислене и на живот и включва всички дейности по пътя към осъзнаването на Аз-а.

Какво сме НИЕ, кое ни прави НАС?

Да бъдеш Личност е умение и срещата ви с мен ще ви помогне да научите по-добре КАК да се самонаблюдавате, какво да търсите и анализирате и най-вече – как да обичате себе си повече.

Най-ценният ресурс за Успеха сте вие!

 • повишете личното разбиране за себе си;
 • научете се как да се развивате през целия си живот;
 • започнете да осмисляте несъзнаваните си мотиви;
 • опитайте се да възприемате страховете си по конструктивен за Вас начин;
 • повишете субективния контрол над вътрешните си състояния;
 • постигнете лична удовлетвореност;
 • реализирайте личните си цели чрез съзнателен контрол;
 • започнете да взимате осъзнато решения и да решавате креативно проблеми;
 • превърнете живота си в ценност, в смисъл;
 • почувствайте в мир със себе си дори когато не сте там, където искате;
 • повишете качеството си на живот.

Личността е съвкупност от ценности, мисли, емоции и поведения, култивирани съзнателно, с години.

Вдъхновяващата Личност е онази, която осъзнава своята ценност и я отдава на другите. Да даряваме таланта си в името на развитието  на чуждия потенциал е най-смислената проява на Личността ни.

Очаквам ви с нетърпение!

Ако имате въпроси, свържете се с мен на juls.psychology@gmail.com

Входът за събитието в СВОБОДЕН.

Местата са ограничени и са само с предварителна регистрация.

Моля, попълнете формата за регистрация в линка ето тук: https://goo.gl/forms/an7s3TWzDSCZ7r7e2

Поради засиления интерес към събитието, моля отбележете във формата, че желаете да получите информация за предстоящите издания в случай, че местата са изчерпани към момента на регистрация. Ще ви информираме лично при следващата известна дата. Благодаря Ви за разбирането!

Развивайте своята Личност с професионалните психологически статии за личностно и бизнес развитие, които разработвам и публикувам тук в Juls’ Psychology. Вече са над 150 на брой и ви очакват!

Скоро ще превърнем това пространство във вашата собствена офлайн библиотека за личностно и бизнес развитие. Научете повече за тази кампания на Juls’ Psychology, която стартира през 2019, ето тук: http://julspsychology.com/free-professional-psychological-ebooks/

Събитията, които ще проведа през 2019 година, са част от научно-иследователския ми проект, за който започнах да ви разказвам ето тук: Научни изследвания на Юлика Новкова. 

Намерете ме и във Фейсбук, потърсете вдъхновение и мотивация за развитие, последвайте @Juls’ Psychology.

Не забравяйте да оставите своя въпрос във формата за регистрация – ще избера най-интересните и ще отговоря в деня на събитието!

Очаквам с нетърпение да се запознаем!

Промяната сте вие - вашият светоглед ще промени субективната ви реалност. А субективното възприятие е онова, което гради ралността ни такава, каквато всеки от нас я познава.


Всеки внася в бизнеса си нещо, в което вярва силно. Аз вярвам в хората, в доборо в тях, в свръх способността да надскачаш страха си самомнението си. Инвеститор въм в човешки протенциал и бизнес възможности. Вярвам, че сме способни да променяме себе си и реалността си

Избрала съм да служа на науката, като наблюдавам какво се случва и анализирам. На база анализите си извеждам идеализирани форми на поведение, създавам норми от ново поколение за управление на микро и малък бизнес. В света на фриланс номадите и дистанционните услуги, концепцията за бизнес е пластична, а класическите форми на менижмънт и лидерство - отживелица. Учените като мен създават новата реалност, тъй като връщаме знанието на полето на пазара и то не остава скрито някъде в "прашасали" сборници по библиотеките. Блогът Juls’ Psychology е точно такъ хъб на познание, ноу-хау и експерти. Отделяйте време, за да четете по 1 статия на ден.

Всяка статия е своеобразен мини-тренинг, с конкретна цел и измерим очакван краен резултат, отговор на въпроса "как да.." в различен контекст. Самата аз оставам винаги на разположение за въпроси и питания.

Променете живота си, инвестирайте себе си там, където ще бъдете приети, харесвани и обичани такива, каквито сте. И макар да не избираме къде да се родим, избираме своята малка вселена личност по личност, емоция по емоция, всеки ден, с малки стъпки, осъзнато.

Най-важният ресурс за успеха сте вие!

Научете повече как сами да повишите качеството си на живот, разгледайте и другите статии в Juls’ Psychology:

 • В секцията "Бизнес" ще откриете информация как да моделирате бизнеса си.
 • Практични решения за бизнес развитие, които да приложте веднага, ще намерите в раздела "Как да...".
 • Ако темата за личностното развитие ви интересува, то за вас е "Аз обичам себе си".
 • Вдъхновение от други успели български предприемачи ще откриете в "Моят път".

Абонирайте се за седмичния бюлетин наJulsPsychologyи ще получавате последните статии от блога директно на посочен от Вас имейл.

Това е единственото съдържание, което ще получавате от мен, при това дискретно - личното ви пространство е неприкосновено.

Достатъчно е да потвърдите своето желание за абонамент като кликнете върху линка от първия имейл, който ще получите от мен (вижте и в папка спам с подател JulsPsychology).

До нови срещи!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com