Предстоящи тренинги и събития

Публично събитие “Умението да бъдеш Личност”

януари 11, 2019

Като бизнес психолог и личен бизнес треньор изследвам и изучавам какво прави някои от нас толкова ефективни, смели и иновативни. Няма по-добър начин да сложа край на този етап от личния си и професионален път от празник с близки и приятели.

Така се роди идеята за първата публична лекция под надслов “Умението да бъдеш Личност” с мен, Юлика Новкова. Заповядайте, входът е свободен, местата са ограничени и по тази причина събитието  с предварителна регистрация. Детайлите ще намерите в края на статията.

Да бъда личен бизнес треньор е отговорността за развитието на своите клиенти, както в бизнес, така и в личен план.

Аз съм инвеститор в човешки потенциал, затова изучавам дълбоко човешкото поведение. Каква част от нас е осъзната и каква – на автопилот? Кои решения вземаме сами и за кои въпроси сме като лодки без гребла?

Хората, с които работя, са предприемачи и ТОП-мениджъри и моята задача е не просто да направ бизнеса им печеливш. Работя за това да им помогна да се превърнат в успешни Личности, които вдъхновяват с личен пример и биват последвани от своите бизнес партньори, клиенти, близки и приятели заради онова, което са.

През последните 5 години провеждам научни изследвания в областта на Личностното развитие и ще се радвам да споделя с вас какви въпроси изучавам:

 • Защо някои Личности са по-успешни от други?
 • Какво е Ригидността и живеем ли на Автопилот?
 • Как изграждаме своята Реалност и ценим ли Осъзнатостта?
 • Как да повишим своята иновативност и креативност?
 • Как да възвърнем субективния самоконтрол над мислите, чувствата и поведението си?

Да бъдеш Личност е умение и срещата ви с мен ще ви помогне да научите по-добре КАК да се самонаблюдавате, какво да търсите и анализирате и най-вече – как да обичате себе си повече.

Най-ценният ресурс за Успеха сте вие!

 • повишете личното разбиране за себе си;
 • научете се как да се развивате през целия си живот;
 • започнете да осмисляте несъзнаваните си мотиви;
 • опитайте се да възприемате страховете си по конструктивен за Вас начин;
 • повишете субективния контрол над вътрешните си състояния;
 • постигнете лична удовлетвореност;
 • реализирайте личните си цели чрез съзнателен контрол;
 • започнете да взимате осъзнато решения и да решавате креативно проблеми;
 • превърнете живота си в ценност, в смисъл;
 • почувствайте в мир със себе си дори когато не сте там, където искате;
 • повишете качеството си на живот.

Запишете се още днес, местата са ограничени, а входът е свободен. Попълнете формата за регистрация. Цялата информация за събитието ще намерите в официалната страница на събитието във Фейсбук “Умението да бъдеш Личност“.

Ако темата за личностно развитие ви интересува, то предстоящият личен тренинг “Изкуството да обичаш себе си” е специално за вас! Цялата информация за тренинга ще откриете тук.

Личният тренинг е начин да развиваме микро умения, да се променяме мисъл по мисъл, навик по навик, ден след ден. И за да успяваме да се променяме, е добре първо да се научим да се приемаме.

Да бъдеш Личност е нелека задача, защото осъзнаваш собствената си отговорност за развитието си. Крайният резултат от подобна промяна е осезаема – за вас, за близките ви, за бизнес контактите ви. Вдъхновявате ги със спокойствието и вътрешния си баланс, с факта, че приемате себе си в цялост.

Промяната сте вие - вашият светоглед ще промени субективната ви реалност. А субективното възприятие е онова, което гради ралността ни такава, каквато всеки от нас я познава.


Всеки внася в бизнеса си нещо, в което вярва силно. Аз вярвам в хората, в доборо в тях, в свръх способността да надскачаш страха си самомнението си. Инвеститор въм в човешки протенциал и бизнес възможности. Вярвам, че сме способни да променяме себе си и реалността си

Избрала съм да служа на науката, като наблюдавам какво се случва и анализирам. На база анализите си извеждам идеализирани форми на поведение, създавам норми от ново поколение за управление на микро и малък бизнес. В света на фриланс номадите и дистанционните услуги, концепцията за бизнес е пластична, а класическите форми на менижмънт и лидерство - отживелица. Учените като мен създават новата реалност, тъй като връщаме знанието на полето на пазара и то не остава скрито някъде в "прашасали" сборници по библиотеките. Блогът Juls’ Psychology е точно такъ хъб на познание, ноу-хау и експерти. Отделяйте време, за да четете по 1 статия на ден.

Всяка статия е своеобразен мини-тренинг, с конкретна цел и измерим очакван краен резултат, отговор на въпроса "как да.." в различен контекст. Самата аз оставам винаги на разположение за въпроси и питания.

Променете живота си, инвестирайте себе си там, където ще бъдете приети, харесвани и обичани такива, каквито сте. И макар да не избираме къде да се родим, избираме своята малка вселена личност по личност, емоция по емоция, всеки ден, с малки стъпки, осъзнато.

Най-важният ресурс за успеха сте вие!

Научете повече как сами да повишите качеството си на живот, разгледайте и другите статии в Juls’ Psychology:

 • В секцията "Бизнес" ще откриете информация как да моделирате бизнеса си.
 • Практични решения за бизнес развитие, които да приложте веднага, ще намерите в раздела "Как да...".
 • Ако темата за личностното развитие ви интересува, то за вас е "Аз обичам себе си".
 • Вдъхновение от други успели български предприемачи ще откриете в "Моят път".

Абонирайте се за седмичния бюлетин наJulsPsychologyи ще получавате последните статии от блога директно на посочен от Вас имейл.

Това е единственото съдържание, което ще получавате от мен, при това дискретно - личното ви пространство е неприкосновено.

Достатъчно е да потвърдите своето желание за абонамент като кликнете върху линка от първия имейл, който ще получите от мен (вижте и в папка спам с подател JulsPsychology).

До нови срещи!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

 

 

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com