Личен Бизнес Тренинг

Какво да очаквам от своя Личен бизнес треньор?

юни 25, 2016

Дълбоко вярвам, че сновната роля за постигането на успех по време на Личен бизнес тренинг, е на самия клиент. Отговорността за това тренингът да протича в професионална и ефективна посока обаче носи Личният Ви бизнес треньор.

Прочетете повече за това какво представлява Личният бизнес тренинг на страниците на блога.

В тази връзка може да се каже, че треньорът Ви има няколко различни функции:

 • Мотивира
 • Вдъхновява
 • Напътства
 • Наблюдава
 • Консултира
 • Целеполага
 • Обучава
 • Дава обратна връзка

Колкото по-реалистични са очакванията Ви по отношение на треньора Ви и какво реално може той да постигне, толкова по-бързо ще видите собствения си прогрес.

Можете много да постигнете сами в своя живот, но Личният бизнес тренинг сам по себе си е кратък път за достигане до дадената цел.

Кой и защо използва услугите на Личен бизнес треньор

Pixabay

Pixabay

Не съществуват ограничения в какви ситуации се ползват услугите на Личен бизнес треньор, но като цяло е честа практика да се консултират с мен:

 • при управление на съществуващ бизнес;
 • при стартиране на нов бизнес;
 • фрилансъри, изготвящи портфолио и позициониращи се на пазара;
 • специалисти, търсещи преквалификация и допълнителни обучения;
 • служители, стремящи се да доразвият определени умения и компетенции;
 • мениджъри, управляващи екипи и отдели;
 • мениджъри, стремящи се към кариерно израстване и развитие;
 • топ-мениджъри.

Сесиите с всеки клиент са строго индивидуални и персонализирани.

Нереалистично е да се правят сравнения между отделните случаи, просто защото всеки бизнес е различен и специфичен, всеки клиент е специален и неповторим.

Pixabay

Pixabay

 

За успеха на Личния бизнес тренинг преди всичко има значение до колко Вие сте готови, дисциплинирани и упорити в преследването на целите, които самите Вие сте си поставили. Не можете да съдите за ефективността на Личния бизнес треньор по това колко успешни сте Вие, колко бързо или лесно Ви се случват нещата. Това зависи от Вас!

За ефективността на треньора си можете да съдите по аспекти като тези (но не само):

 • До колко успява да достигне до Вас и да Ви мотивира/ вдъхновява/ напътства;
 • В каква степен напътствията, които получавате, са адекватни на ситуацията и Вашите потребности;
 • Дали целите, които поставя пред Вас, са реалистични и изпълними в рамките на Вашите възможности и срокове.
Pixabay

Pixabay

Най-често за изпълнението на предварително заложените в плана цели са необходими между 3 и 6 месеца. След изпълнението на плана винаги има две възможности:

1) изготвя се нов план, очертават се нови цели и сътрудничеството продължава до изпълнението на новата цел или

2) прекратява се сътрудничеството с изпълнението на текущия план.

Ревизирайте очакванията си реалистично за това какво е по силите и възможностите на треньора Ви и какво е изцяло във Вашия контрол.

Очакванията Ви за Вашия треньор сами по себе си имат отношение към Вашия личен успех!

 

Промяната сте вие - вашият светоглед ще промени субективната ви реалност. А субективното възприятие е онова, което гради ралността ни такава, каквато всеки от нас я познава.


Всеки внася в бизнеса си нещо, в което вярва силно. Аз вярвам в хората, в доборо в тях, в свръх способността да надскачаш страха си самомнението си. Инвеститор въм в човешки протенциал и бизнес възможности. Вярвам, че сме способни да променяме себе си и реалността си

Избрала съм да служа на науката, като наблюдавам какво се случва и анализирам. На база анализите си извеждам идеализирани форми на поведение, създавам норми от ново поколение за управление на микро и малък бизнес. В света на фриланс номадите и дистанционните услуги, концепцията за бизнес е пластична, а класическите форми на менижмънт и лидерство - отживелица. Учените като мен създават новата реалност, тъй като връщаме знанието на полето на пазара и то не остава скрито някъде в "прашасали" сборници по библиотеките. Блогът Juls’ Psychology е точно такъ хъб на познание, ноу-хау и експерти. Отделяйте време, за да четете по 1 статия на ден.

Всяка статия е своеобразен мини-тренинг, с конкретна цел и измерим очакван краен резултат, отговор на въпроса "как да.." в различен контекст. Самата аз оставам винаги на разположение за въпроси и питания.

Променете живота си, инвестирайте себе си там, където ще бъдете приети, харесвани и обичани такива, каквито сте. И макар да не избираме къде да се родим, избираме своята малка вселена личност по личност, емоция по емоция, всеки ден, с малки стъпки, осъзнато.

Най-важният ресурс за успеха сте вие!

Научете повече как сами да повишите качеството си на живот, разгледайте и другите статии в Juls’ Psychology:

 • В секцията "Бизнес" ще откриете информация как да моделирате бизнеса си.
 • Практични решения за бизнес развитие, които да приложте веднага, ще намерите в раздела "Как да...".
 • Ако темата за личностното развитие ви интересува, то за вас е "Аз обичам себе си".
 • Вдъхновение от други успели български предприемачи ще откриете в "Моят път".

Абонирайте се за седмичния бюлетин наJulsPsychologyи ще получавате последните статии от блога директно на посочен от Вас имейл.

Това е единственото съдържание, което ще получавате от мен, при това дискретно - личното ви пространство е неприкосновено.

Достатъчно е да потвърдите своето желание за абонамент като кликнете върху линка от първия имейл, който ще получите от мен (вижте и в папка спам с подател JulsPsychology).

До нови срещи!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

Още по темата

Няма коментари

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com