Personal Business Training Публикации в Медии

Последвайте ме в медиите

Здравейте,

Благодаря ви, че се отбивате в Juls’ Psychology!

Като личен бизнес треньор и бизнес психолог посветих живота и дейността си на една идея – качествен живот. С методите и системите на работа се стремя да повиша продуктивността на предприемача и да подпомогна неговото личностно израстване.

Заедно изграждаме ефективни бизнес модели, които да бъдат устойчиви на пазарните трусове. Бизнесът е начин на живот, но и начин на мислене.

В Juls’ Psychology се надявам да намерите отговорите на своите въпроси. Научете се сами да решавате своите проблеми. Подарете си време, което да инвестирате в развитието на собствения си потенциал.

Приятно четене!

Личният бизнес треньор учи хората “КАК” – да искат, да могат и да бъдат

/лично интервю за “Походът”, април 2017/

В интервюто разказвам  как се роди идеята да създам професията “личен бизнес треньор” – формат “1:1”, при който клиентът получава тренинг, изграден изцяло спрямо личния и професионален профил. Какво пречи на хората да постигат мечтите си и как чрез личен бизнес тренинг да добиете нужните ви умения? Прочетете интервюто тук.

Как многократно да повишиш качеството си на живот без да ставаш милионер?

/статия за LifeHACK.bg, юли 2017/

Статията е посветена на алстернативна гледна точка към щастието в личен и бизнес план – инвестиране на -време-пари за повишаване качеството на живот. Какво означава да бъдем минималисти и как промяната на очакванията ни към бъдещето ще ни направи по-удовлетворени и щастливи от настоящето? Прочетете целия материал ето тук.

Уврежда ли стресът телата ни и как да си помогнем сами?

/ статия за Медика маркет, юли 2017/

Статията разглежда влиянието на стреса върху тялото и физиологичните промени, които настъпват при продължително излагане на стрес. До какво води невъзможността да върнем баланса в организма си и има ли начини да си помогнем сами? Прочетете целия материал ето тук.

Ефектите от хроничния стрес и 5 начина за борба с него

/ статия за Медика маркет, август 2017/

Посветих статията на борбата с хроничния стрес. Ако разпознавате признаците на стрес в тялото си, ще можете да вземете бързи и адекватни мерки.

Какви фактори влияят върху нивата ни на стрес и как да си помогнем сами? Научете повече за значението на превенцията от стреса и как да повишим качеството си жавиот ето тук.

Можете да публикувате свободно съдържанието от Juls’ Psychology без да искате моето разрешение. Ще Ви бъда благодарна ако ме цитирате като източник и оставяте линк към този сайт. Знанието съществува, за да бъде споделяно и ще се радвам да бъдете част от моята мисия.

Благодаря ви, че следите Juls’ Psychology!

Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!