Как да си запазиш 1:1 консултация?

Подготвила съм ти детайлен PDF файл, който можеш да свалиш и прочетеш в удобен момент. Надявам да откриеш всички отговори на своите въпроси! Изтегли инструкциите и открий по-долу темата, която те вълнува.

Очаквам те!С какво мога да ти бъда полезна?

Надявам се тук да намериш решението, от което имаш нужда, за да промениш възприятията си и да постигаш целите си с повече продуктивност, ефективност и гъвкавост, без да прегаряш!


При мен няма готови решения, защото бизнесът се прави отвътре навън и всеки човек идва със специфичен набор от трудности, възприятия, убеждения, ценности и цели. Заедно с теб ще сглобим от какво имаш нужда и в този раздел съм оставила детайлно описание на всяко направление, , в което работя на индивидуално, групово или организационно ниво.

Как протича процеса на работа с мен и какво можеш да очакваш описах в детайли ето тук, надникни!

Какви личностни въпроси ще решаваме заедно?

Ти не си своя бизнес.
Ти си човек, жив и пълнокръвен, пълен с енергия и идеи.
Открий личен смисъл от дейността си!


Какви бизнес /професионални въпроси ще решаваме заедно?

Не се отказвай от целите си, когато ти стане трудно.
Промени начина, по който гледаш на нещата.

Бизнес психология и Организационно консултиране “От А до Я”

Бизнес психологията е мост към ясни цели, фокус и продуктивност без професионално прегаряне (бърнаут). Психичното благополучие на бизнес лидерите и техните служители е основната предпоставка за успеха им. Независимо колко много знаят или умеят, непрекъснатият натиск, не добрата организация и стресът се натрупват. Да си добър в това, което правиш, не означава, че си добър в управлението на идеи, процеси, проекти и хора. Това са отделни, а понякога и различни модалности и не е лесно да си бизнес лидер днес.

Личните желания на бизнес лидерите не винаги съвпадат с нуждите на бизнеса и пазара и хората (вътре и извън организацията). И обратно, онова, от което се нуждае бизнесът, за да оцелее, не винаги съвпада с това, което искаме за себе си като хора.

Синергичният системен подход, който прилагам, цели да изглади конфликтните точки в комуникация между хората вътре и извън организацията, независимо от типа отношения с нея (служители, клиенти, партньори, подизпълнители), чрез ясни комуникации, протоколи, процеси и процедури, етика и емпатия, формално и неформално. Постигаме го чрез професионален психологически анализ и висока степен на персонализация на инструментите, които обхващат спецификите на конкретен човек или екип.

Защо да правим нещата така? Защото в бизнес психологията знаем, че индивидуалните характеристики на упражняващия дадена дейност ще влияят върху начина, по който човек или екип ще:

 • поражда и изпълнява цели, задачи, инструменти, процеси, процедури и среда;
 • комуникира или НЕ комуникира трудности, възможности, визии и рискове;
 • активно или пасивно действа и изпълнява стратегии;
 • взема или отлага вземането на решения;
 • иновира или залага консервативно на познатото и сигурното;
 • креативно моделира идеи и начини или консумира популярни такива;
 • работи ефективно, фокусирано и продуктивно или се демотивира;
 • оставя личностен отпечатък в дейността си или проявява апатично отношение;
 • демонстрира емоционална саморегулация или дисрегулация;
 • абсорбира идеи и ценности от околните или реагира цинично и отчуждено;
 • има последователно и очаквано работно поведение и етика или такива липсват.


Ефективно решаване на проблеми без прегаряне


Защо човешките възприятия имат по-голяма тежест за организационната ефективност, отколкото обективните характеристики на организацията и средата?

Защото Човекът може да види толкова, колкото може да види!

А и защото човек не може да реши въпросите пред себе си със същия начин на мислене и процес на вземане на решение, с които ги е създал. За да успеем имаме нужда от нова гледна точка, инвестирайте в професионална перспектива и разраствайте с бизнеса с експертна оценка на риска за човешкия потенциал.


Прогрес, мислене и промяна през бизнес психология
Търсиш подкрепа и за своите служители? Поискай индивидуална среща за бизнес консултиране >>


За мен

През последните близо 15 години практика в сферата на личната и организационна продуктивност и ефективност избрах да помагам на хората да се развиват и да откриват личен смисъл през дейността си. Фокусът ми е върху сформиране на готовност – лична и организационна – за внедряване и управление на “ново” посредством иновативно-креативна трансформация, както разказах в страницата “За мен”.

Процесът на работа с мен е динамичен, гъвкав и силно субективизаран, което не позволява да работим нито “на парче”, нито да предлагам готови пазарни решения. Днес не е достатъчно да печелим пари – все по-важно е КАК го правим, защо и с кого, защото ние не сме роботи и решенията ни често се основават на това как се чувстваме в процеса на търсене и по-малко – на това какво знаем и можем.

Липата на очевидни, ясни и логични решение и в личен, и в бизнес план води до това човешкото съзнание да се парализира поради свръх анализ, да блокира и да се умори от процеса на решаване. Не избираме тук и сега. Натрупват се трудни емоции и дори физическа умора от липсата на следваща видима стъпка и неспособността да изберем адекватно. Парализа. Застой.

“Има ли смисъл да продължавам, некомпетентен човек ли съм, до кога ще е така неясно и несигурно и коя опция да избера?”

Това е въпросът-състояние, в което клиентите ми ме откриват в търсене на яснота, логика, смисъл и последователност. Няма стратегия, която да работи завинаги – нужно е да променяме непрекъснато и себе си, и бизнеса си, и динамиките на екипа си, за да устояваме на живота, трудностите, пазара и стреса без да губим продуктивността и мотивацията си за развитие, целеполагане и растеж. Моята работа помага да фасилитираме заедно процеса за повече продуктивност и по-малко вътрешни конфликти.

Бизнес психологията ни дава лична & бизнес свобода, защото развива най-важният инструмент за успеха – нашата собствена личност.


Хуманният бизнес започва с хуманно отношение към себе си и колкото по-човечни, емпатични и иновативни са подходите за правене на бизнес, толкова по-креативни, гъвкави и конкурентоспособни са решенията на лидерите и техните екипи. Повечето бизнес лидери са перфекционисти и непрекъснато оказват натиск и насилие върху личността си да произвеждат съвършени идеи и решения.

Личната ми мисия е да върна лекотата и емпатията, за да не прегаряте емоционално и да не се изтощавате психически, когато търсите своите правилни стъпки. Целта е заедно да правим малките нужни промени, които във времето дават трайни и качествени промени, без излишен риск за здравето и при повишена креативност, иновативност и продуктивност. Най-ценно е усещането за лекота, за справяне и лична удовлетвореност, с което хората продължават да живеят и работят и след края на взаимодействието ни.

Повече за професионалната ми биография и дейност, бизнес & медийни партньорства, както и за самия проект Juls’Psychology.com ще откриете в секцията “За мен”.

Етичната ми професионална рамка гарантира, че човек може да сподели себе си  и трудностите си напълно конфиденциално.

Бизнесът се прави от Хора за Хора

Мисията ми да помагам на хората да остават свързани със своите дейности, идеи, мисли, цели и начини, без това да влошава качеството им на живот и труд. Ако не знаеш от какво имаш нужда, за да успееш, прочети някоя от моите над 230 професионални статии на различни теми от света на психологията, бизнеса, иновативността, креативността и синергичното лидерство.

Където и да те намирам днес, пред каквито и въпроси да си изправен/а, не е нужно да минаваш през всичко с усещането, че си сам/а. Инструментите на приложната бизнес психология, които съм оставила тук за теб ще ти помогнат да си връщаш усещането за компетентност, лекота и смисъл – използвай ги свободно за лични и екипни цели, а ако нещата продължат да не се развиват – пиши ми и ще ги избистрим #заедно.

Не спирай да се развиваш, когато стане трудно,
#ТиИмашЗначение!

Открий смисъл от себе си и дейността си

Променяй. Адаптирай. Евoлюирай.


Сподели, за да ти бъда полезна

Ако подходът НЕ е подходящ за теб тук и сега, дай ми знак и ще се опитам да те пренасоча през мрежата си от контакти и експерти, защото #ТиИмашЗначение и е важно да не спираш! Успех!

Разкажи ми с какви трудности се сблъскваш. Заедно ще открием най-ефективните възможни решения – провери и в папка СПАМ за моя отговор.

  Име

  Email

  Тема

  Сподели с мен:


  Клиентите на Juls’ Psychology споделят:


  Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!