С какво мога да ти бъда полезна?

Надявам се тук да намериш решението, от което имаш нужда, за да промениш възприятията си и да постигаш целите си с повече продуктивност, ефективност и гъвкавост.


Разгледай основните направления, в които се развивам професионално и мога да ти бъда от полза , а по-долу ще намериш по-детайлно описание на всяко направление на индивидуално, групово или организационно ниво. Ако не знаеш откъде да започнеш, директно ми пиши във формата за контакт, за да избистрим нещата заедно. Надявам се да успееш да откриеш онова, което търсиш!


Какви личностни въпроси ще решаваме заедно?

Ти не си своя бизнес.
Ти си човек, жив и пълнокръвен.
Бизнесът ти следва да е само един от продуктите, които създаваш!

Юлика Новкова онлайн психолог


Какви бизнес въпроси ще решаваме заедно?


Не се отказвай от целите си, когато ти стане трудно.
Промени начина, по който гледаш на нещата.


Психология “От А до Я” за ясни цели, фокус и продуктивност

Психичното благополучие на бизнес лидерите и техните служители е основната предпоставка за успеха им. Независимо колко много знаят или умеят, непрекъснатият натиск, не добрата организация и стресът се натрупват. Да си добър в това, което правиш, не означава, че си добър в управлението на идеи, процеси, проекти и хора. Това са отделни, а понякога и различни модалности и не е лесно да си бизнес лидер днес.

Личните желания на бизнес лидерите не винаги съвпадат с нуждите на бизнеса и пазара. И обратно, онова, от което се нуждае бизнесът, за да оцелее, не винаги съвпада с това, което искаме за себе си като хора. Синергичният системен подход, който прилагам, цели висока степен на персонализация и обхваща спецификите на конкретен човек или екип, чиито индивидуални характеристики ще влияят върху начина, по който човек или екип:

 • възприема цели, задачи, инструменти, процеси, процедури и среда;
 • комуникира или НЕ комуникира трудности, възможности, визии и рискове;
 • активно или пасивно действа и изпълнява стратегии;
 • взема или отлага вземането на решения;
 • иновира или залага консервативно на познатото и сигурното;
 • креативно моделира идеи и начини или консумира популярни такива.

Прогрес, мислене и промяна през бизнес психология


Сподели, за да ти бъда полезна

Разкажи ми с какви трудности се сблъскваш. Заедно ще открием най-ефективните възможни решения – провери и в папка СПАМ за моя отговор.

  Име

  Email

  Тема

  Сподели с мен:


  Юлика Новкова онлайн личен и бизнес психолог


  За мен

  През последните 10 години практика в сферата на личната и организационна продуктивност и ефективност избрах да помагам на хората да опознават себе си  и своите потребности, черти, светоглед и минал опит. Фокусът ми е върху сформиране на готовност – лична и организационна – за внедряване и управление на “ново” посредством иновативно-креативна трансформация. Днес не е достатъчно да печелим пари – все по-важно е КАК го правим, защо и с кого. И защото не сме роботи, решенията ни често се основават на това как се чувстваме в процеса и по-малко на това какво знаем и можем.

  Няма стратегия, която да работи завинаги – нужно е да променяме непрекъснато и себе си, и бизнеса си, за да устояваме на живота, трудностите и стреса без да губим продуктивността и мотивацията си за развитие, целеполагане и растеж. Моята работа помага да фасилитираме заедно процеса за повече продуктивност и по-малко вътрешни конфликти.

  Бизнес психологията ни дава лична & бизнес свобода, защото развива най-важният инструмент за успеха – нашата собствена личност.


  Хуманният бизнес започва с хуманно отношение към себе си и колкото по-човечни, емпатични и иновативни са подходите за правене на бизнес, толкова по-креативни, гъвкави и конкурентоспособни са решенията на лидерите и техните екипи. Повечето бизнес лидери са перфекционисти и непрекъснато си оказват натиск и насилие върху личността да произвеждат повече идеи и решения, отколкото могат.

  Личната ми мисия е да върна лекотата и емпатията, за да не прегаряте емоционално и да не се изтощавате психически. Целта е заедно да правим малките нужни промени, които във времето дават трайни и качествени промени без излишен риск за здравето. Най-ценно е усещането за лекота, за справяне и лична удовлетвореност, с което хората продължават да живеят и работят и след края на взаимодействието ни.

  Повече за професионалната ми биография и дейност, бизнес & медийни партньорства, както и за самия проект Juls’Psychology.com ще откриеш в секцията “За мен”.

  Етичната ми професионална рамка гарантира, че човек може да сподели себе си  и трудностите си напълно конфиденциално.

  Бизнесът се прави от Хора за Хора

  Мисията ми като човек е да помагам на хората да остават свързани със своите идеи, мисли, цели и начини, без това да влошава качеството им на живот и труд. Ако не знаеш от какво имаш нужда, за да успееш, прочети някоя от моите над 230 професионални статии на различни теми от света на психологията, бизнеса, иновативността, креативността и синергичното лидерство.

  Където и да те намирам днес, пред каквито и въпроси да си изправен/а, не е нужно да минаваш през всичко с усещането, че си сам/а. Инструментите на приложната бизнес психология ще ти помогнат да си връщаш усещането за компетентност, лекота и смисъл.

  Променяй. Адаптирай. Евoлюирай.

  Юика Новкова личностна трансформация и промяна


  Клиентите на Juls’ Psychology споделят:


  Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!