Моите решения за теб:


С какво мога да ти бъда полезна?

Надявам се тук да намериш решението, от което имаш нужда, за да промениш възприятията си и да постигаш целите си с повече продуктивност, ефективност и гъвкавост, без да прегаряш!


Разгледай по-долу основните направления, в които се развивам професионално и мога да ти бъда от полза, а в края ще откриеш и по-детайлно описание на всяко направление на индивидуално, групово или организационно ниво.

Ако не знаеш откъде да започнеш, директно ми пиши във формата за контакт, за да избистрим нещата заедно. Надявам се да успееш да откриеш онова, което търсиш!

Как протича процеса на работа с мен и какво можеш да очакваш описах в детайли ето тук, надникни!

Ако подходът НЕ е подходящ за теб тук и сега, дай ми знак и ще се опитам да те пренасоча през мрежата си от контакти и експерти, защото #ТиИмашЗначение и е важно да не спираш! Успех!


Какви личностни въпроси ще решаваме заедно?

Ти не си своя професионален път.
Ти си човек, жив и пълнокръвен и пълен с енергия и идеи.
Открий личен смисъл от дейността си!

Губиш ли мотивация и енергия за промяна?
Ако и днес се чувстваш уморен/а от липсата на възможности, стартът е тук >>


Какви бизнес /професионални въпроси ще решаваме заедно?


Не се отказвай от целите си, когато ти стане трудно.
Промени начина, по който гледаш на нещата.

Поставяй си ясни, смислени и постижими цели!
Започни да си поставяш смислени цели, от които не прегаряш в личен и професионален план тук >>


Бизнес психология и Организационно консултиране “От А до Я” за ясни цели, фокус и продуктивност без професионално прегаряне (бърнаут)

Психичното благополучие на бизнес лидерите и техните служители е основната предпоставка за успеха им. Независимо колко много знаят или умеят, непрекъснатият натиск, не добрата организация и стресът се натрупват. Да си добър в това, което правиш, не означава, че си добър в управлението на идеи, процеси, проекти и хора. Това са отделни, а понякога и различни модалности и не е лесно да си бизнес лидер днес.

Личните желания на бизнес лидерите не винаги съвпадат с нуждите на бизнеса и пазара и хората (вътре и извън организацията). И обратно, онова, от което се нуждае бизнесът, за да оцелее, не винаги съвпада с това, което искаме за себе си като хора. Синергичният системен подход, който прилагам, цели да изглади конфликтните точки в комуникация между хората вътре и извън организацията, независимо от типа отношения с нея (служители, клиенти, партньори, подипълнители), чрез ясни комуникации, протоколи, процеси и процедури, етика и емпатия, формално и неформално. Постигаме го чрез професионален психологически анализ и висока степен на персонализация на инструментите, които обхващат спецификите на конкретен човек или екип.

Защо да правим нещата така? Защото в бизнес психологията знаем, че индивидуалните характеристики на упражняващия дадена дейност ще влияят върху начина, по който човек или екип ще:

 • поражда и изпълнява цели, задачи, инструменти, процеси, процедури и среда;
 • комуникира или НЕ комуникира трудности, възможности, визии и рискове;
 • активно или пасивно действа и изпълнява стратегии;
 • взема или отлага вземането на решения;
 • иновира или залага консервативно на познатото и сигурното;
 • креативно моделира идеи и начини или консумира популярни такива;
 • работи ефективно, фокусирано и продуктивно или се демотивира;
 • оставя личностен отпечатък в дейността си или проявява апатично отношение;
 • демонстрира емоционална саморегулация или дисрегулация;
 • абсорбира идеи и ценности от околните или реагира цинично и отчуждено;
 • има последователно и очаквано работно поведение и етика или такива липсват.


Ефективно решаване на проблеми без прегаряне
Бизнес промяната започва от съзнанието на мениджърите, формулирай си ясно целта с мен тук >>


Защо човешките възприятия имат по-голяма тежест за организационната ефективност, отколкото обективните характеристики на организацията и средата?

Защото Човекът може да види толкова, колкото може да види!

А и защото човек не може да реши въпросите пред себе си със същия начин на мислене и процес на вземане на решение, с които ги е създал. За да успеем имаме нужда от нова гледна точка, инвестирайте в професионална перспектива и разраствайте с бизнеса с експертна оценка на риска за човешкия потенциал.


Прогрес, мислене и промяна през бизнес психология
Търсиш подкрепа и за своите служители? Поискай индивидуална среща за бизнес консултиране >>


За мен

През последните близо 15 години практика в сферата на личната и организационна продуктивност и ефективност избрах да помагам на хората да се развиват и да откриват личен смисъл през дейността си. Фокусът ми е върху сформиране на готовност – лична и организационна – за внедряване и управление на “ново” посредством иновативно-креативна трансформация, както разказах в страницата “За мен”.

Процесът на работа с мен е динамичен, гъвкав и силно субективизарн, което не позволява да работим нито “на парче”, нито да предлагам готови пазарни решения. Днес не е достатъчно да печелим пари – все по-важно е КАК го правим, защо и с кого, защото ние не сме роботи и решенията ни често се основават на това как се чувстваме в процеса на търсене и по-малко – на това какво знаем и можем.

Липата на очевидни, ясни и логични решение и в личен, и в бизнес план води до това човешкото съзнание да се парализира поради свръх анализ, да блокира и да се умори от процеса на решаване. Не избираме тук и сега. Натрупват се трудни емоции и дори физическа умора от липсата на следваща видима стъпка и неспособността да изберем адекватно. Парализа. Застой.

“Има ли смисъл да продължавам, некомпетентен човек ли съм, до кога ще е така неясно и несигурно и коя опция да избера?”

Това е въпросът-състояние, в което клиентите ми ме откриват в търсене на яснота, логика, смисъл и последователност. Няма стратегия, която да работи завинаги – нужно е да променяме непрекъснато и себе си, и бизнеса си, и динамиките на екипа си, за да устояваме на живота, трудностите, пазара и стреса без да губим продуктивността и мотивацията си за развитие, целеполагане и растеж. Моята работа помага да фасилитираме заедно процеса за повече продуктивност и по-малко вътрешни конфликти.

Бизнес психологията ни дава лична & бизнес свобода, защото развива най-важният инструмент за успеха – нашата собствена личност.


Хуманният бизнес започва с хуманно отношение към себе си и колкото по-човечни, емпатични и иновативни са подходите за правене на бизнес, толкова по-креативни, гъвкави и конкурентоспособни са решенията на лидерите и техните екипи. Повечето бизнес лидери са перфекционисти и непрекъснато оказват натиск и насилие върху личността си да произвеждат съвършени идеи и решения.

Личната ми мисия е да върна лекотата и емпатията, за да не прегаряте емоционално и да не се изтощавате психически, когато търсите своите правилни стъпки. Целта е заедно да правим малките нужни промени, които във времето дават трайни и качествени промени, без излишен риск за здравето и при повишена креативност, иновативност и продуктивност. Най-ценно е усещането за лекота, за справяне и лична удовлетвореност, с което хората продължават да живеят и работят и след края на взаимодействието ни.

Повече за професионалната ми биография и дейност, бизнес & медийни партньорства, както и за самия проект Juls’Psychology.com ще откриете в секцията “За мен”.

Етичната ми професионална рамка гарантира, че човек може да сподели себе си  и трудностите си напълно конфиденциално.

Бизнесът се прави от Хора за Хора

Мисията ми да помагам на хората да остават свързани със своите дейности, идеи, мисли, цели и начини, без това да влошава качеството им на живот и труд. Ако не знаеш от какво имаш нужда, за да успееш, прочети някоя от моите над 230 професионални статии на различни теми от света на психологията, бизнеса, иновативността, креативността и синергичното лидерство.

Където и да те намирам днес, пред каквито и въпроси да си изправен/а, не е нужно да минаваш през всичко с усещането, че си сам/а. Инструментите на приложната бизнес психология, които съм оставила тук за теб ще ти помогнат да си връщаш усещането за компетентност, лекота и смисъл – използвай ги свободно за лични и екипни цели, а ако нещата продължат да не се развиват – пиши ми и ще ги избистрим #заедно.

Не спирай да се развиваш, когато стане трудно,
#ТиИмашЗначение!

Открий смисъл от себе си и дейността си

Променяй. Адаптирай. Евoлюирай.


Сподели, за да ти бъда полезна

Разкажи ми с какви трудности се сблъскваш. Заедно ще открием най-ефективните възможни решения – провери и в папка СПАМ за моя отговор.

  Име

  Email

  Тема

  Сподели с мен:


  Клиентите на Juls’ Psychology споделят:


  Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!