Лесно е да споделиш към какво се стремиш!

Здравей, 

Радвам се, че пътищата ни се преплитат – твоята история е важна за мен!
 #ТиИмашЗначение.


 Промени КАК възприемаш личността си и отдавай стойност без да губиш усещането за себе си

Лесно е да ми разкажеш през какво преминаваш, следвай стъпките:

1. Запиши мислите си

Няма “правилен” начин да разкажеш нещата от живота си – подходи спонтанно и запиши свободно мислите си. През какви трудности минаваш в личен, семеен или професионален план?


2.  Виж кога си свободен/а

Ако имаш някакви предпочитания за точни дата/час за среща ми пиши – ще се постарая да съдействам. Не се притеснявай ако живееш в друга времева зона, начин винаги се намира!


3. Изпрати историята си

Използвай формата за контакт, за да изпратиш съобщението си и си проверявай пощата за моя отговор (виж и папка “СПАМ”). Всичко изглежда различно, когато го напишем и видим, нали?


4. Насрочване и провеждане на онлайн среща

Ще обсъдим ситуацията около теб и ще открием как можем да подобрим нещата. Не винаги има лесен изход, заедно ще търсим решения и други перспективи, но поне ще ти олекне.


5. Открий своята тема

Ако имаш нужда от вдъхновение за какво може да си говорим, последвай линка и открий как мога да ти бъда полезна. Не се притеснявай да ми пишеш дори когато не можеш точно да назовеш какво не е ОК. П

Просто последвай интуицията си и сподели, #заедно ще избистрим нещата!


Как ще протече срещата ни онлайн?

Обичам да помагам на хората да връщат контрола в живота си, а за тази цел е нужно да усещат, че взимат решенията сами. За да ти помогна да намериш верния отговор в себе си, мога да ти предложа това:

 1. Помисли и запиши нещата, от които искаш да се откажеш и с които не искаш да се примириш;
 2. Помисли за онова, което можеш да приемеш и разбираш, че няма да се промени;
 3. Помисли за всичко, към което се стремиш и което зависи от теб.

Поговори и сподели, за да открием какво те спира и саботира и защо не си там, където искаш, в личен или кариерен план. Казват, че споделеното бреме е половин бреме – не е нужно да минаваш през тежките си мигове с усещането, че си сам/а.

Всяка среща продължава до 90 минути, в които заедно създаваме тихо пространство, в което да чуеш себе си, собствените си мисли и емоции.

Понякога дори една среща е достатъчна, за да продължим с повече лекота и увереност.

Ако искаш по-структуриран подход, помисли как си представяш нещата и ще ги обсъдим заедно, за да намерим най-комфортното за теб решение по отношение на твоите лични финанси, време и готовност за промяна. Изпрати ми своето запитване и ще ти върна предложения как да си  организираш бюджета и времето за срещи, за да решиш дали подходът ти допада.

Не се притеснявай, ще отговоря на всичките ти въпроси – понякога наистина  не съм най-подходящият инструмент и ще се радвам да съдействам да намериш нужното решение.


Живот се живее всякак, нека твоят свят принадлежи изключително на теб!

Не се отказвай от себе си, промени мисленето си за нещата от живота, хората и личността си.

Променяй. Адаптирай. Еволюирай.


Изпрати ми своята история ето тук:

  Име

  Email

  Тема

  Сподели с мен:


  Юлика Новкова онлайн личен и бизнес психолог  Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!