Лесно е да споделиш към какво се стремиш!

Овладей мисълта си когнитивни изкривявания

Здравей, 

Радвам се, че пътищата ни се преплитат – твоята история е важна за мен!
 #ТиИмашЗначение.

 

Няма готова формула как да бъдем по-ефективни, по-гъвкави и да се справяме с повече лекота в живота, отношенията и кариерата си. Вярвам, че решенията, които намираме, не следва да са в наш ущърб и да ни правят стресирани, изтощени и обезверени.

Опитай да смениш гледната си точка, за да повишиш способността си да намираш иновативни, креативни и гъвкави решения за себе си, дома или кариерата си. Ако усетиш, че не постигаш целите си, постави смело личните си граници и се почувствай комфортно с изборите си.

 

Промени КАК възприемаш личността и света си и отдавай личната си стойност без да губиш усещането за себе си.

 

Някои проблеми се решават по-продуктивно, когато се споделят. Лесно е да ми разкажеш през какво преминаваш, следвай стъпките:

 

1. Запиши мислите си

Няма “правилен” начин да разкажеш нещата от живота си – подходи спонтанно и запиши свободно мислите си. През какви трудности минаваш в личен, семеен или професионален план?


2.  Виж кога си свободен/а

Ако имаш някакви предпочитания за точни дата/час за среща ми пиши – ще се постарая да съдействам. Не се притеснявай ако живееш в друга времева зона, начин винаги се намира!


3. Изпрати историята си

Използвай формата за контакт, за да изпратиш съобщението си и си проверявай пощата за моя отговор (виж и папка “СПАМ”). Всичко изглежда различно, когато го напишем и видим, нали?


4. Насрочване и провеждане на онлайн среща

Ще обсъдим ситуацията около теб и ще открием как можем да подобрим нещата. Не винаги има лесен изход, заедно ще търсим решения и други перспективи, но поне ще ти олекне.


5. Открий своята тема

Ако имаш нужда от вдъхновение за какво може да си говорим, последвай линка и открий как мога да ти бъда полезна. Не се притеснявай да ми пишеш дори когато не можеш точно да назовеш какво не е ОК, просто последвай интуицията си и сподели.


Изпрати ми своята история ето тук:

  Име

  Email

  Тема

  Сподели с мен:


  Как ще протече срещата ни онлайн?

  Обичам да помагам на хората да връщат контрола в живота си, а за тази цел е нужно да усещат, че взимат решенията сами. За да ти помогна да намериш верния отговор в себе си, мога да ти предложа това:

  1. Помисли и запиши нещата, от които искаш да се откажеш и с които не искаш да се примириш;
  2. Помисли за онова, което можеш да приемеш и разбираш, че няма да се промени;
  3. Помисли за всичко, към което се стремиш и което зависи от теб.

  Поговори и сподели, за да открием какво те спира и саботира и защо не си там, където искаш, в личен или кариерен план. Казват, че споделеното бреме е половин бреме – не е нужно да минаваш през тежките си мигове с усещането, че си сам/а.

  Всяка среща продължава до 90 минути, в които заедно създаваме тихо пространство, в което да чуеш себе си, собствените си мисли и емоции. Понякога дори една среща е достатъчна, за да продължим с повече лекота и увереност.

  Ако искаш по-структуриран подход, помисли как си представяш нещата и ще ги обсъдим заедно, за да намерим най-комфортното за теб решение по отношение на твоите лични финанси, време и готовност за промяна. Изпрати ми своето запитване и ще ти върна предложения как да си  организираш бюджета и времето за срещи, за да решиш дали подходът ти допада.

  Не се притеснявай, ще отговоря на всичките ти въпроси – понякога наистина  не съм най-подходящият инструмент и ще се радвам да съдействам да намериш нужното решение.

   

  Живот се живее всякак, нека твоят свят принадлежи изключително на теб!

  Ако нещата  около и вътре в нас са твърде много, някак не успяваме да осъзнаем  какво се случва и се парализираме без реакция. Не се отказвай от себе си, промени мисленето си за нещата от живота, хората и личността си.

   

  Създай място за себе си в собственото си съзнание и се потопи във вътрешния си свят.

   

  Променяй. Адаптирай. Еволюирай.


  Юлика Новкова онлайн личен и бизнес психолог

   Име

   Email

   Тема

   Сподели с мен:   Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!