Лесно е да споделиш към какво се стремиш!

Здравей, 

Радвам се, че пътищата ни се преплитат – твоята история е важна за мен!
 #ТиИмашЗначение.


 Промени КАК възприемаш личността си и отдавай стойност без да губиш усещането за себе си

Лесно е да ми разкажеш през какво преминаваш, следвай стъпките:

1. Запиши мислите си

Няма “правилен” начин да разкажеш нещата от живота си – подходи спонтанно и запиши свободно мислите си. През какви трудности минаваш в личен, семеен или професионален план?


2.  Виж кога си свободен/а

Ако имаш някакви предпочитания за точни дата/час за среща ми пиши – ще се постарая да съдействам. Не се притеснявай ако живееш в друга времева зона, начин винаги се намира!


3. Изпрати историята си

Използвай формата за контакт по-долу, за да изпратиш съобщението си. Можеш да избереш и някой от структурираните въпросници по-долу, за да видим заедно твоето “тук и сега”. Проверявай пощата си за моя отговор (виж и папка “СПАМ”). Всичко изглежда различно, когато го напишем и видим, нали?


4. Насрочване и провеждане на онлайн среща

Ще обсъдим ситуацията около теб и ще открием как можем да подобрим нещата. Не винаги има лесен изход, заедно ще търсим решения и други перспективи. Заедно ще работим в посока яснота, последователност и ще прилагаме инструменти за приемане и промяна.


5. Открий своята тема

Ако имаш нужда от вдъхновение за какво да си говорим, последвай линка и открий как мога да ти бъда полезна. Не се притеснявай да ми пишеш дори, когато нямаш яснота какво точно НЕ е ОК, ще потърсим други перспективи.

Просто последвай интуицията си и сподели, #заедно ще избистрим нещата!


Как ще протече срещата ни онлайн?

Обичам да помагам на хората да връщат контрола в живота си, а за тази цел е нужно да усещат, че взимат решенията сами и носят отговорност за изборите си. Иначе рискуваме отново да попаднат в капана на свръх анализа, липсата на ясно и смислено решение и множеството трудни емоции, в който се въртят.

Ето какво мога да ти предложа, за да ти помогна да намериш верния отговор в себе си:

 1. Помисли и запиши нещата, от които искаш да се откажеш и с които не искаш да се примириш;
 2. Помисли за онова, което можеш да приемеш и разбираш, че няма да се промени;
 3. Помисли за всичко, към което се стремиш и което зависи от теб.

Ще се опитаме да открием какво те спира и саботира и защо не си там, където искаш, в личен или кариерен план. Казват, че споделеното бреме е половин бреме – не е нужно да минаваш през тежките си мигове с усещането, че си сам/а.

Всяка среща продължава от 60 до 90 минути, в зависимост от твоите нужди. Заедно създаваме тихо пространство, в което да чуеш себе си, собствените си мисли и емоции. За някои планове на работа съм предвидила допълнително инструменти, литература и упражнения за самостоятелна работа, както и обобщение на разговора ни по имейл. Така по време на срещата ще се фокусираш максимално върху себе си и процеса и се надявам да извлечеш най-много полза от вложените време, усилия и пари, знам колко е ценно това за теб!

Не се отказвай от себе си, промени мисленето за себе си и нещата от живота!

Понякога дори една сесия е достатъчна, за да продължиш с повече яснота и разбиране. Ако искаш по-структуриран подход, помисли как си представяш нещата и ще ги обсъдим заедно. Намери най-комфортното за теб решение по отношение на твоите лични цели, финанси, време и готовност за промяна. Изпрати ми своето запитване и ще ти върна предложения как да си  организираш бюджета и времето за срещи, за да решиш дали подходът ти допада.

Не се притеснявай, ще отговоря на всичките ти въпроси – понякога наистина  не съм най-подходящият инструмент и ще се радвам да съдействам да намериш нужното решение.


Ако вече знаеш над какво искаш да поработим, попълни един от двата въпросника и изчакай да се върна към теб при първа възможност:

1. Защо не постигам целите си?


2. Защо не променям нещата, които искам?


Живот се живее всякак, нека твоят свят принадлежи изключително на теб!

Променяй. Адаптирай. Еволюирай.


Изпрати ми своята история ето тук:

  Име

  Email

  Тема

  Сподели с мен:


  Юлика Новкова онлайн личен и бизнес психолог  Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!