Моите услуги

Личен Бизнес Тренинг

март 14, 2016

Личният бизнес тренинг е комплексна услуга и предполага дългосрочно сътрудничество. Включва елементи на Индивидуално консултиранеБизнес консултиране и Персонален тренинг в бизнес контекст.  Личният бизнес тренинг е инструмент за усвояване на умения и компетенции за ефективно създаване, управление и развитие на бизнес.

За разлика от Индивидуалното и Бизнес консултиране, при тренинга целта не е просто да се предава информация под формата на готово решение на проблем. Задачата е да се научите сами да се справяте с множество и различни типове въпроси, характерни за бизнес моделирането.

Всеки тренинг модул е със специален дизайн за отработване на ключово умение в сферата на създаването и управлението на бизнес. Моделите, които се включват, зависят от личния опит, изискванията към собствения бизнес и очакванията за нивото на познания и умения.

Колкото повече искате да знаете и умеете в бизнеса си, толкова повече време и усилия ще е нужно да вложите.

Работи се по предварително съставена стратегия като всеки план се изготвя предварително в зависимист от нуждите на клиента. Предимствата на Личния бизнес тренинг могат да се обобщят:

Решаваме проблемите заедно;

Научавате как да се справяте сами със сходни проблеми;

Усвоявате различни умения за управление на бизнес;

Осъзнавате какви качества и умения ви предстои да усвоите;

Планирате стратегически дейностите си;

Поставяте си цели по ясен и недвусмисен начин;

Научвате се да планирате и управлявате бизнеса си.

Научавате се да балансирате между личния си живот и бизнеса.

Личният бизнес тренинг е иснтрумент за бизнес моделиране, насочен към настоящи и бъдещи предприемачи, ТОП-мениджъри и ръководители. Основните умения, които се залагат във всяка програма, са насочени към създаване, изграждане и управление на беизнес процеси.

Разкажете ми какъв е вашият бизнес и с какви проблеми се сблъсквате. Заедно ще открием най-ефективните възможни решения.

Промяната сте вие - вашият светоглед ще промени субективната ви реалност. А субективното възприятие е онова, което гради ралността ни такава, каквато всеки от нас я познава.


Всеки внася в бизнеса си нещо, в което вярва силно. Аз вярвам в хората, в доборо в тях, в свръх способността да надскачаш страха си самомнението си. Инвеститор въм в човешки протенциал и бизнес възможности. Вярвам, че сме способни да променяме себе си и реалността си

Избрала съм да служа на науката, като наблюдавам какво се случва и анализирам. На база анализите си извеждам идеализирани форми на поведение, създавам норми от ново поколение за управление на микро и малък бизнес. В света на фриланс номадите и дистанционните услуги, концепцията за бизнес е пластична, а класическите форми на менижмънт и лидерство - отживелица. Учените като мен създават новата реалност, тъй като връщаме знанието на полето на пазара и то не остава скрито някъде в "прашасали" сборници по библиотеките. Блогът Juls’ Psychology е точно такъ хъб на познание, ноу-хау и експерти. Отделяйте време, за да четете по 1 статия на ден.

Всяка статия е своеобразен мини-тренинг, с конкретна цел и измерим очакван краен резултат, отговор на въпроса "как да.." в различен контекст. Самата аз оставам винаги на разположение за въпроси и питания.

Променете живота си, инвестирайте себе си там, където ще бъдете приети, харесвани и обичани такива, каквито сте. И макар да не избираме къде да се родим, избираме своята малка вселена личност по личност, емоция по емоция, всеки ден, с малки стъпки, осъзнато.

Най-важният ресурс за успеха сте вие!

Научете повече как сами да повишите качеството си на живот, разгледайте и другите статии в Juls’ Psychology:

  • В секцията "Бизнес" ще откриете информация как да моделирате бизнеса си.
  • Практични решения за бизнес развитие, които да приложте веднага, ще намерите в раздела "Как да...".
  • Ако темата за личностното развитие ви интересува, то за вас е "Аз обичам себе си".
  • Вдъхновение от други успели български предприемачи ще откриете в "Моят път".

Абонирайте се за седмичния бюлетин наJulsPsychologyи ще получавате последните статии от блога директно на посочен от Вас имейл.

Това е единственото съдържание, което ще получавате от мен, при това дискретно - личното ви пространство е неприкосновено.

Достатъчно е да потвърдите своето желание за абонамент като кликнете върху линка от първия имейл, който ще получите от мен (вижте и в папка спам с подател JulsPsychology).

До нови срещи!

Ваша,

Намерете ме в официалната страница на Juls’ Psychology във Фейсбук. Присъединете се към затворената група Juls Psychology Business Club - мястото, в което ще си говорим за личностно израстване и бизнес развитие. Задавайте своите въпроси - вярвам, че ще намерите своето решение в Juls’ Psychology Business Club


Получавайте най-новото и интересното от света на Juls’ Psychology директно по имейла. Не се притеснявайте, ще бъда дискретна и ще ви изпращам само полезна за вас информация. Очаквайте ме всяка сряда, точно в 10:00 часа с усмивка 🙂

 

 

 

Още по темата

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com