Личен & Бизнес Психолог

Психологическо бизнес моделиране

Business psychology and business consulting

Как изглежда бизнесът ти в очите на другите?

Бизнес моделирането предполага умение за изграждане на вътрешна инфраструктура и операционализация на процесите. Съставянето на ясни правила и процедури, по които да се извършва бизнес дейността, се явява предпоставката за намаляването на евентуални грешки и пропуски. Но това не е достатъчно, за да сте продуктивни и ефективни в екипа – нужно е да искате да правите това, да умеете и да не е за сметка на други сфери на живота ви.

Доброто бизнес моделиране води до положителни потребителски преживявания с бизнеса на сравнително ниска цена – както за вътрешните потребители (екип), така и за външните (клиенти и партньори). Колко разпознаваеми сте, с какво ви асоциират и колко лесно достигате до вътрешния свят на своята аудитория са само част от въпросите, които си задаваме, когато оценяваме даден бизнес модел.

Когато бизнес моделът е синхронизиран с възприятията на хората, за които е предназначен, той не съществува във вакуум, развива и продава по-креативно и с повече удовлетвореност.

 


 

Как бизнес психологията променя твоя бизнес?

Психологическото моделиране на бизнеса адаптира успешните стратегии към конкретния човек/ екип/ниша въз основа на специфичните личностни черти и профили. Лидерските решенията се взимат от друга перспектива, човешка, в основата на която лежи благополучието на всички.

Всеки бизнес има своите специфични особености и се изправя пред индивидуални трудности, за които не винаги се намират готови, бързи и евтини решения. Заложи на персонализиран подход и опознай хората с и за които работиш.

Бизнесът се прави от хора за хора – инвестирай в тях!

 

 


Готов/а ли си за действие?

Изпрати ми своето запитване или поискай лична среща. Разкажи ми къде те срещам и накъде вървиш –  ще отговоря при първа възможност. Ако търсиш как да формулираш своето питане, виж тук за какво обичам да си говоря с хората и открий своето начало или директно ми пиши, за да избистрим нещата заедно. Ще ти върна информация как мога да ти бъда полезна, за да организираш времето, бюджета и енергията си.

Пиши ми!

  Име

  Email

  Тема

  Сподели с мен:


  Клиентите на Juls’ Psychology споделят:


  Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!

  You Might Also Like