InnovaCeption: Мисли като Създател, върни си продуктивността чрез Бизнес психология

Бъди креативен и иновативен


Как става така, че с времето губим продуктивност и ефективност, докато работим и творим? Защо усещаме, че се превръщаме в роботи, които изпълняват механично и почти автоматично задачи? Кога започнахме да преследваме цели, които изглеждат чудесно на хартия, но нямат нищо общо с истинските ни нужди и мечти?

Да съществуваш като бледо и безрадостно, безцветно копие на личността си, е личен избор и мисията ми е да помагам на хората да се овластяват и да връщат контрола на изборите си през повече осъзнатост и пълнота на преживяванията си. Усещането за личен смисъл и цел идват със способността ни да бъдем креативни и иновативни, а това ни кара да се чувстваме полезни и ценни.

Вижте защо си струва да поискате да бъдете творци на дейността си и поискайте да трансформирате мисленето си и процесите на вземане на решения, за да изпитате отново удоволствието от свободата, лекотата и полета на мисълта си! В края ще намерите и кратък въпросник за самооценка, за да осмислите степента на нужда от лична промяна. Успех!


Да бъдеш иновативен и креативен е форма на лична свобода

Отвореността към новото и непознатото е адаптивно човешко умение в личен и бизнес план, тъй като самата промяната е най-естественото ни състояние. Когато искаме да направим крачка напред в живота, кариерата или бизнеса , понякога се сблъскваме със своите хаотични емоции, трудни мисли, самонараняващи навици, чужди негативни оценки и лични страхове. В резултат, бързо губим мотивация и желание да продължим да се променяме и развиваме. Усещаме, че се сме в застой и живеем на автопилот. Оставаме някак разфокусирани, бавни, непоследователни и объркани. Усещането е като за нереалност, сякаш не живеем своя живот и няма никакъв смисъл от дейността ни.

Да загубим смисъл от себе си е като да спре дишането ни за дълго, оставяйки ни пусти, празни и сами.

Загубата на смисъл в себе си и труда ни понякога е цената, която заплащаме, за да започнем отначало и да се свържем със себе си отново. Невинаги знаем къде сме, какво сме и откъде имаме нужда да започнем промяната. Понякога този миг трае вечност, подреждайки дните ни монотонни и глухи. Усещането за натраплива празнота и хаос превзема мислите ни и ние ставаме трайно нетрудоспособни и непродуктивни.

Готови ли сме да се опитаме още веднъж да подредим вътрешния си свят? Знаем ли какво можем да постигнем със себе си за 10 часа структурирана работа?


InnovaCeption намери своя смисъл

Кандидатствай за InnovaCeption трансформационна програма!

Знам, че отнема време човек да се събере и да се почувства отново добре в кожата си. Имаме нужда от презареждане, за да се върнем към важните си роли и да открием нови значими свои проявления. Имаме нужда от знания и умения, за да подобряваме своята система за лична и бизнес продуктивност.

През последните 10 години помагам на хората на кръстопът да преоткрият себе си чрез идеите си, мислите и желанията, труда и бизнеса си. Връщането към автентичното ни мислене ни кара да се чувстваме активни, продуктивни и заредени. Изграждането на автентичен личен бранд ни прави креативни, иновативни и действени. А уменията да планираме цели и стратегии повишават ефективността ни като хора без да прегаряме.

Създавам научни психологически тренинги за личностно и професионално развитие,  за да намираме удовлетворение и път в живота. Най-вълнуващият начин за мен си остава да се трансформираме посредством креативност и иновативност, защото този избор носи свобода, независимост, творчество и новаторство.


«Не се отказвай от дейността си, промени начина, по който мислиш за проблемите – кандидатствай за InnovaCeption  »


InnovaCeption start

Kачествената промяна изисква да имаме конкретна цел, стратегия и контекст. И това е процес, за който ни трябва търпение и нов начин на мислене. Хора имат страхотни идеи, но с времето загубват инерция и дисциплина, защото мислят по начин, който ги ограничава, а и нямат яснота и сигурност накъде да вървят.

Хаотичните стъпки водят до  резултати, които често не ни удовлетворяват.  Усещаме, че сме се провалили и започваме да мислим, че няма смисъл да опитваме повече.

Хората спират не защото се провалят, а защото системно прегарят в своята непродуктивност и губят доверие в себе си и смисъла си


Какво ни пречи да си върнем иновативно-креативния заряд?

Съществуват личностни черти, които влияят негативно върху способността ни да създаваме и иновираме:

 1. Липса на любопитство;
 2. Ригидност;
 3. Инертност;
 4. Тревожност;
 5. Страх от провал и чужди оценки;
 6. Страх от непознатото и новото;
 7. Усещане за загуба на контрол и безсилие;
 8. Липса на самоосъзнатост;
 9. Неумение за целеполагане и планиране;
 10. Липса на активност и действеност;
 11. Липса на подходящи навици и дисциплина;
 12. Нефункционални нагласи и убеждения;
 13. Социална самоизолация и липса на насрещна подкрепа;
 14. Висока пристрастност към личната гледна точка.

овладей емоцията си в бизнеса


Ето какво е добре да умеем, за да се справяме с повече лекота, ефективност и личен смисъл:

 • да толерираме новото и непознатото;
 • да започваме отначало отново и отново;
 • да правим крачка напред без страх и разочарование в себе си;
 • да умеем да запазваме самообладание в трудните мигове;
 • да оставаме свързани с околните през ценности и споделеност;
 • да запазваме хладнокръвие и тих ум;
 • да вземаме информирани решения без колебания;
 • да правим с лекота дори нещата, които не ни допадат тук и сега;
 • да не губим смисъла от съществуването и труда си в трудните моменти;

Защо избираме да живеем безцелно и на автопилот, изоставяйки целите и мечтите си?


Прави нещата, които обичаш, с InnovaCeption

Когато търсим смисъл от себе си, най-хубавият начин е да го преоткрием през нещата, които обичаме да правим и в които имаме талант. Да бъдеш полезен на друг с уменията и познанията си е истински дълбок начин да повярваш отново в себе си и да бъдеш свързан с околните.


InnovaCeption си ти

Ние сме себе си, когато мислим, творим, решаваме и действаме.

InnovaCeption е модел за личностна трансформация посредством иновативност и креативност, чрез който преминаваме плавно и насочено през 7 етапа на личностна трансформация, за да си възстановим продуктивността, енергичността и гъвкавостта. Достатъчни са само 7-10 седмици, за да се научим да мислим за себе си по различен начин и да променим нагласата си в посока креативно-иновативно съзидание. Останалото е практика и самодисциплина, за да запазвам високи нива на лична продуктивност и да продължим да вземаме активно решения.

Създадох подхода си за промяна на възприятията чрез иновативно-креативно майндфул мислене за “тук и сега” след 10 години работа с бизнес лидери, предприемачи, фрийлансъри, организации и техните екипи. Целият теоретико-емпиричен мета-когнитивен модел за личностна промяна чрез иновативност и креативност публикувах тук, за да помагам на хората да бъдат синергични, мотивирани и продуктивни.


InnovaCeption защо не създаваме

« Кажи “НЕ” и започни отначало, кандидатствай за InnovaCeption тук »

 

Променя ли светогледа ни InnovaCeption?

Иска ми се да вярвам, че има магическа пръчка, с която да премахна болката, умората, разочарованията и страховете на хората, но все още не съм открила такова вълшебство. Заедно с това обаче има принципи от приложната психология, които наистина ни помагат да се трансформираме по-лесно, по-споделено и с усещането, че сме добре в кожата си.

Като психолог на дейността съм ангажирана с изобретяване на методи, инструменти и системи, с които да подобрявам организацията на човек, екип и организация. Този подход е високо персонализирана грижа за човешкия фактор в бизнеса и изисква отдаденост, (само)емпатия и алтруизъм. Да минаваш сам/а през трудностите си е личен избор, нали?


InnovaCeption е за теб

Да видиш собствената си сила наистина е мотивиращо и вдъхновяващо, но когато си загубил вяра в себе си, най-мотивиращото е да видиш надежда за своето бъдеще.

 

Хората са безценни и техният потенциал е да създават

Можем да се научим да създаваме и изразяваме свободно своите идеи и концепции. Можем дори да им вдъхваме живот като ги превръщаме в своя кариера, материални или дигитални продукти. Ако не знаем как мислим и какво ни спира, не можем да анализираме, целеполагаме, приоритизираме, иновираме и да създаваме стойностни неща.

Човек не може да наблюдава изцяло сам собственото си съзнание. Затова на помощ идват различни психологически инструменти и техники, които играят ролята на огледало – за да видим себе си така, както се виждаме наистина. И в това намирам истинско вдъхновение за промяна – можем да пренаредим вътрешния си свят така, че да наблюдаваме проявленията на тази своя нова хармония и във физическия си свят.

Пътят от идея до реализация минава преди всичко през съзнанието и сетивата ни.


Какво може да се промени за теб?

Знаеш ли как да направиш следващата крачка без отново да загубиш посоката,  мотивацията и желанието си за промяна? Имаш ли нужда от яснота, структура и последователност? Важно ли да усещаш вътрешна логика и смисъл от усилията и действията си?


Ето как ще си партнираме за твоята InnovaCeption трансформация:

 • Ще попълниш специално създаден въпросник, с който ще се опознаем и ще разберем къде се намираш;
 • Ще формулираме ясна визия за посоката, в която искаш да вървиш;
 • Всяка седмица ще разглеждаме различен аспект от процеса на твоята иновативно-креативната промяна;
 • Всяка сесия получаваш лични тренинги за самостоятелна работа , а при персонален план получаваш и подарък консултация със сертифициран елитен спортен коуч и психолог, за да подобриш движението си;
 • Ще провеждаме онлайн срещи според плана ти, в които да откриваме нови перспективи заедно;
 • Ще преминем през целия процес на иновативно-креативна трансформация в контекста на важна за теб цел;
 • Ще си говорим за пречките, които те саботират, през призмата на конкретика и лична стойност;
 • Ще намираме смисъл и ценност в това да проявяваме креативност и иновативност по начина, по който искаме.


Горете в целите си без да прегаряте


 Кои са ключовите умения, върху които ще работим заедно?

 • Умения за саморефлексия и самонаблюдение;
 • Умения за фокус върху собствената личност;
 • Умения за оценка на вътрешните състояния и справяне със стрес;
 • Умения за майндфулнес, сетивно осъзнаване и закотвяне в “тук и сега”;
 • Умения за емоционален самоконтрол;
 • Умения за справяне с чужди очаквания, оценки и външен натиск;
 • Умения за овладяване на трудни емоции, мисли и навици;
 • Умения за целеполагане и доверие в личната стойност;
 • Умения за повишаване на личната ефективност и продуктивност;
 • Умения за планиране и следване на стратегическа цел;
 • Умения за анализ на действията и ресурсите;
 • Умения за повишаване на самооценката.
 • Умение за изключителна самопринадлежност.


 Въпросник за самооценка на нуждата от лична промяна:

Ако отговориш на 3 или повече твърдения с “ДА”, може би наистина има как да ти помогна чрез InnovaCeption:

 • Изпитвам психическа преумора и загуба на усещане за цялост;
 • Усещам мисловна претовареност и загуба на цел, смисъл и посока;
 • Под стрес и непрекъснато напрежение съм;
 • Усещам тревожност, страхове и влошено психично благополучие;
 • Изпитвам смесени чувства и натрупани разочарования от себе си;
 • Не изпитвам удоволствие от “тук и сега”;
 • Понякога имам прекомерна претовареност с мисли и страхове за бъдещето;
 • Имам ниска продуктивност и безкрайни списъци със задачи;
 • Имам ниска ефективност и неудовлетворяващи резултати;
 • Изпитвам пасивност, отлагане и липса на дисциплина;
 • Имам загуба на мотивация и желание за действие; 
 • Имам загуба на отношения със значими хора;
 • Имам загуба на личен смисъл и апатия;
 • Имам влошено на качеството на живот;
 • Опитвам се да се почувствам добре в кожата си;
 • Чувствам се уморен/а от непрекъснатите промени и се страхувам от грешки;
 • Усещам, че вече не правя смислените неща, които обичах преди със същата страст;
 • Имам нужда от нещо различно и “ново” и имам желание за промяна;


Лесно е да започнеш – кандидатствай!

Персонализирай своя личен тренинг като заложиш на самостоятелна работа и онлайн подкрепа. Кандидатствай за включване в програмата InnovaCeption директно от тук. Възползвай се и от опцията за разсрочено плащане, за да стартираш веднага.

InnovaCeption гаранция за доверие

Изпрати ми своите въпроси чрез формата за регистрация или ми пиши направо тук.

Променяй. Адаптирай. Евoлюирай.


Клиентите на Juls’ Psychology споделят:


Сподели, за да ти бъда полезна

Разкажи ми какъв е твоят бизнес и с какви трудности се сблъскваш. Заедно ще открием най-ефективните възможни решения – провери и в папка СПАМ за моя отговор. Ако тук не намери онова, от което имаш нужда – провери и тук или просто ми сподели:

  Име

  Email

  Тема

  Сподели с мен:

  Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!