За проекта Juls' Psychology

Juls’ Psychology

Здравейте,

Ако се питате как попаднахте тук, то значи ставаме двама!

Понякога си мисля, че всичко, което съм правила през последните години, ме е водело до тук. Juls’ Psychology е моят начин да допринеса към общочовешкото познание. Бих искала да споделям с вас своя опит като психолог, сертифициран Личен бизнес треньор, лектор и учен.

Какво е Juls’ Psychology?

Когато създадох блога имах няколко прости цели. Те нямаха конкретна форма, просто витаеха като ехо на нещата, в които вярвам.

Първо, да ви предоставя свободен достъп до множество материали и текстове, разработени лично от мен, в областта на Психологията, които да бъдат представени на общодостъпен и понятен език.

Второ, да разкажа историите на хора и техните семейства, които са успешни и не спират да се развиват като личности. Много от семействата, които отглеждат у дома децата си, имат собствен бизнес.

Вярвам, че жената днес може да постигне всичко, което пожелае с подкрепата на партньора и близките си. Надявам се хората, с които ще ви срещна тук, да ви го докажат и да ви вдъхновят да намерите себе си.

Трето, в качеството си на Личен бизнес треньор – да Ви помогна да създадете собствен печеливш и успешен бизнес, за да изживеете живота си така, както искате и да работите онова, което ще ви направи истински щастливи!

Мисията на блога е да учи чрез опита, да пречупва през призмата на живия човек, с неговите силни и слаби страни, надежди и страхове, емоции и вяра.

Така тръгнаха нещата, това бяха отправните ми точки и послания.

Днес, както ще видите, Juls’ Psychology има собствено тяло и  душа, съществува и диша през всички вас, вашите емоции и истории, които споделяте с мен. Бъдещето на блога е вече в ръцете на онези, които имат нужда от него.

Своята роля тук виждам така, както и в работата си като Личен бизнес треньор – аз съм просто спътникът, който ви държи за ръка по пътя, който сте избрали да вървите. Огледалото съм, в което виждате своите слабости, но и отразени най-силните си страни, малките и големи радости и успехи.

Защо точно сега?

През пролетта на 2015 станах майка за първи път и реших да остана у дома, за да отглеждам своето момиченце Ева.

Мисля, че през последните 10 години бях толкова забързана и затрупана с работа и задачи, че дълбоко си пожелах майчинството ми да бъде тихо, отдадено на детето ми – поне в първите ѝ няколко години.

И все пак, като че ли не мога да изневеря на активната си, енергична и жизнена натура –  не съм спирала да се развивам, да уча и да се самоусъвършенствам дори и в този момент. Така се роди Juls Psychology.

През 2016 се появи и момченцето ми Александър. Осъзнах, че искам да се наслаждавам на майчинството си и едновременно с това да имам своя кариера. Но нещо още по-специално се беше случило – блогът се превърна в част от мен. В част от същността ми, бизнеса и семейството ми.

Най-щастлива ме прави фактът, че Juls’ Psychology е част от вашия свят и всеки ден мекарате да се усмихнас малките и големите си спечелени битки. Благодаря ви!

Като психолог знам, че няма единен модел, който да бъде приложен към всяка личност, към всяко семейство и да работи еднакво добре. Точно за това всеки човек се стреми да получи максимално много информация от възможно най-много източници, за да си гарантира множество гледни точки.

Не всички истории, публикувани тук, ще бъдат директно приложими за вашите нужди, но вероятно биха ви послужили като добра отправна точка по пътя към постигането на вашите лични цели.

Ще се радвам да споделяте с мен своите наблюдения, знания и опит. Безкрайно щастлива съм, че Juls’ Psychology ме среща с толкова невероятни хора ежедневно!

Приятно четене!

С благодарност,

Capture signature

portret

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.