Личен Бизнес Тренинг

Как да изберете своя Личен бизнес психолог & бизнес треньор?

Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Имате ли силно развита интуиция? Вслушвате ли се в гласа на сърцето си? Прагматично и рационално ли оценявате света? Чувате ли мъдростта на разума си? Когато се колебаете за даден личен и/или бизнес психолог се доверете на интуицията си, на общите си усещания.

Независимо в какво точно вярвате, а вие със сигурност вярвате в нещо конкретно, вие ще направите напълно осъзнат избор по отношение на това кой да стане вашият Личен бизнес треньор. Наречете го химия, предчувствие, интуиция. Ако то е там, то имате най-важната съставка за емоционално скачване и справяне с редицата задачи пред нас.

Каквато и стратегия да използвате, вие много бързо  ще осъзнаете дали човекът пред вас е онзи, с когото искате да започнете новото начало в живота си.

Pixabay

Pixabay

Независимо колко опитен, популярен или препоръчван е даден консултант, нещата в живота ни са по-прости и могат да бъдат сведени до следните аспекти, въз основа на които всеки от нас най-често взема решения.

  1. Харесвам те!

Първите няколко секунди с един човек са напълно достатъчни, за да разберем дали харесваме някого. Личният бизнес треньор е онази личност, на която ще се доверите и е изключително важно на първо място да го харесвате!

Харесайте своя Личен бизнес треньор! Може да е нещо дребно и незначително в него като начина, по който се облича или тембъра на гласа…

Просто го харесайте!

  1. Вярвам ти!

    Pixabay

    Pixabay

Когато харесваме някого ние инстинктивно започваме да му се доверяваме. Много по-лесно става, ако съзнателно ускорим процеса на изграждане на доверие към своя Личен бизнес треньор.

Доверете се на Личния си бизнес треньор! Повярвайте във възможностите, които ви рисува и в мотивите, които ви посочва…

Просто му повярвайте!

  1. Вдъхновяваш ме!

Промяната в живота ни изисква огромно количество психическа и физическа енергия, непрекъснато, която за съжаление не е неизчерпаема и с времето намалява прогресивно. Особено след първите неуспехи или сериозни трудности.

Невъзможно е сами да си набавяме тази енергия! Част от основните задачи на Личния бизнес треньор е да вижда кога има спад на заряда и да ви вдъхва тази енергия. Умението да ви мотивира е ключово за компетентността на треньора ви!

Pixabay

Pixabay

Вслушайте се какво и как ви говори…

Просто се оставете да Ви вдъхнови!

N.B. Посочените три стъпки са приложими само и единствено в онези ситуации, в които не поставяте под съмнение компетентността и експертността на конкретния специалист!

Готов/а ли съм?

Понякога изпадам в ситуация, при която осъзнавам, че колкото и да ме харесва даден клиент и да ми има доверие, все още не е готов да тръгне по пътя на промяната. За всяко нещо си има време и място  и ако не се чувствате готови, то си дайте нужното време да осмислите ситуацията. Усещането, че не сте готови може да ви подсказва, че по някаква причина не харесвате или не се доверявате на избрания Личен бизнес психолог и бизнес треньор. Или може би не успява да ви мотивира по подходящ за вас начин?

Започнете когато наистина сте готови. Просто си дайте нужното време!

Pixabay

Pixabay

Колкото повече се опитваме да усложним даден проблем, токова по-сложен става той. Опитайте се да опростите нещата за себе си. В крайна сметка именно дребните неща са онези, които ни карат да се приближаваме един към друг – онова, което харесваме, ни привлича като магнит.

Най-трудното решение, което ви предстои да вземете, е дали изобщо да тръгнете по пътя на промяната чрез услугите на Личен бизнес треньор и не толкова с кого да извървите пътя.

Щом веднъж сте взели това решение, то всичко друго е само стъпка напред към реализацията на тази цел.

А подходящият ви партньор – в лицето на вашия Личен бизнес треньор – ще се появи неочаквано, когато вие сте готови!

Ще го познаете!

Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!

You Might Also Like