Книги Личен Бизнес Тренинг

Как 365 дни промениха живота ми или първата година на Juls’ Psychology

Христос Воскресе! Бъдете здрави!

Тази година 16 април има специално място в моя живот – блогът навършва една година от деня, в който пуснах онлайн първата си статия.

По природа съм критична и взискателна – към себе си най-вече.  Започнах да списвам статиите за блога около 9 месеца преди да събера кураж да ги публикувам. Учех се на много нови знания и умения, а благодарение на няколко експерта в областта, сравнително бързо започнах да трупам статия след статия. Със събирането на публикациите дойде и малко повече самочувствие и самоувереност, а и някак вече бях задължена към себе си най-накрая да ги пусна.

Усещането през първите седмици след старта беше сякаш си говоря сама – знаех, че някой спорадично и незнайно как ме намира, че влиза и чете. Но дълго си оставаше НЯКОЙ – анонимно, тихомълком.

После, сякаш достигнала критична точка, вълната се отприщи.

Започнахте да се свързвате с мен и да ми разказвате как статиите променят дните ви. Тогава повярвах наистина, че има хора, за които моят блог значи също толкова, колкото и за мен.

Натрупването на тази обратна връзка променя и мен.

Всеки ден.

Вие ме карате да се усмихвам.

Получавам и много позитивна, градивна критика, която ме провокира да се уча и развивам.

Не мисля, че мога да прочета дори една статия, без да ѝ намеря тонове недостатъци =)

Бих пренаписвала всичко, отново и отново. И все пак – радвам се, че дори в този им вид, публикациите ви доставят удоволствие и често се спирате при мен.

Целта  на блога, знаете, е да успявате сами, без ничия помощ, посредством предоставената от мен информация, да правите промените, от които се нуждаете. Тематично статиите в блога са по-задълбочени и информативни, по-дълги. Вероятно много от вас не винаги имат време да четат докрай, защото кликвате върху заглавието в натоварен момент или когато сте уморени.

Реших по случай първия рожден ден на Juls’ Psychology да събера на едно място част от най-четените публикации и да ги публикувам като електронна книга – “Как да стартирате успешен бизнес“. Разбира се, дописах и доразвих част от концепциите.

Можете да свалите безплатно своята книга “Как да стартирате успешен бизнес” в PDF формат. Нямам нищо против да я разпространявате, копирате, принтирате и драскате – направете я своя. Ще се радвам да ме цитирате коректно и да поставяте връзки към Juls’ Psychology, когато публикувате съдържание.

Вече можете и да се абонирате за блога – ще получавате веднъж седмично кратък бюлетин с най-новото и интересното.

Свалете своята безплатна книга “Как да стартирате успешен бизнес” като кликнете върху заглавието или ми пишете на juls.psychology@gmail.com.

Книгата е подходяща за всеки, който стартира бизнес – предприемач, основател, инвеститор, мениджър, фрийлансър. Или ако просто искате да развиете нови умения и да придобиете различни знания. Полюбопитствайте, отделете време за себе си!

Човек е това, което е, както заради себе си, така и заради онези, които вървят ръка за ръка с негo. Безспорно, най-голяма благодарност  за появата на Juls’ Psychology, дължа на своя съпруг Владимир, който ме подкрепя във всяко начинание.

Благодаря и на всички вас, които ми пишете, задавате смислени въпроси, търсите и искате да знаете и можете повече. Осмисляте труда ми.

Желая Ви светли празнични дни!

Най-важният ресурс за своя успех си ТИ!

You Might Also Like